Tog efter min smag

Efter en længere udflugt til det lokale menneskefyldte posthus kørte S-toget selvfølgelig, da jeg rundede perronen. Hermed kom toget med 10 minutters senere afgang til syne... Så er det pludselig helt i orden, at der er 10 minutter til næste afgang. Et par billeders senere kunne jeg hoppe ind i Marimekko-toget mod København :o)

Kommentarer

 1. Hvor er det sejt :D Sådan et mønster vil jeg ha på min bil :p

  SvarSlet
 2. Wauve, ja også lige et tog i min smag. dejligt at få sådan en oplevelse med på tur :-) ♥♥♥

  SvarSlet
 3. Street-art lige efter min smag!

  SvarSlet
 4. Folk gloede lidt, da jeg tog kameraet frem og forevigede toget. Men der findes så heldigvis andre som kan se det spændende i et sådan tog :o)

  Toget havde i øvrigt indvendig rød løber hele vejen ned gennem midtergangen. Det har højest sandsynligt været en del af Cph Fashion Week

  SvarSlet
 5. Smukt, jeg havde også taget et billede hvis jeg havde mulighed for det.

  SvarSlet
 6. åhr ja, det ville jeg godt nok også havde foreviget, hvis jeg fik muligheden.

  SvarSlet
 7. Det er sku et flot tog, ville gerne have set den røde løber også! :D

  SvarSlet
 8. Hej Helene.

  Jeg så disse sko, og jeg kom straks til at tænke på dig!
  http://www.converse.dk/shop/chuck-taylor-all-1170p.html
  Har flugt din fine blog i noget tid nu, fortsæt endelig det gode arbejde :-)

  Christine

  SvarSlet
 9. Deer In Street Lights - Tusinde tak for linket :o) Jeg er forelsket til op over begge ører. Meeen. Jeg går og håber på, at de begynder at lave "standart" Converse i samme mønster, da jeg ikke er helt så vild med den sko-type de kører nu.

  SvarSlet

Tilføj en kommentar