Camomile

Et par af jer spottede disse blomstrede sager i mit indlæg i går. Der er gået lidt Yvonne i projektet med alle disse marguerittelignende blomsterhoveder. Jeg får løbende en masse teposer af mærket Lipton. Mange af poserne er af varianten Camomile, hvorfor jeg nu har påbegyndt en hel taske. Faren ved projektet er bare, at Lipton til hver en tid kan skifte emballage...

Kommentarer

 1. Men det ser godt ud! .. Håber ikke de skrifter emballage halvejs!

  SvarSlet
 2. Wauw :D
  Den bliver flot, det er jeg sikker på :D

  SvarSlet
 3. Hej Helene :) Har du kommet tape på, inden du folder af dem? Jeg har lavet et hårbånd i dem fra Lipton, og det er ligesom slidt noget af motivet af. Kh Gitte ;)

  SvarSlet
 4. Det ser bar rigtig flot ud, håber du bliver færdig med den.

  SvarSlet
 5. Sikke fine blomster! :)

  Hvilken størrelse papir har du brugt? :)

  - Charlotte

  SvarSlet
 6. Fantastisk ide! :-D

  /Anna (mywonderfulworld-anna.blogspot.com)

  SvarSlet

Send en kommentar