Hellere sent end aldrig - blå


Jeg er kommet lidt bagud i mine farvede indlæg. Jeg er derfor "kun" nået til blå. Hvis Nykredit skal have opnået noget med deres hypnose-reklamer, ja så skulle du gerne tænke på Nykredit nu. Tænk engang, selv i klasser med elever på min egen alder, dukker Nykredit op når farven blå nævnes. Egentlig skræmmende! Ikke mere om farven blå hverken i forbindelse med valget eller Nykredit.

Kommentarer

 1. Sikke en fantastisk blog du har. Jeg kommer helt sikkert til at følge med her :-) Hvor længe har du samlet retroting?

  SvarSlet
 2. Hej Anette. Du skal være så hjerteligt velkommen!

  Jeg har seriøst samlet på retroting (stof, stel, bøtter m.m) i de cirka 1,5 år jeg har haft bloggen her. Men jeg har egentlig altid været glad for store blomster, klare farver og ting i plastik siden jeg var en del yngre :o)

  SvarSlet
 3. Årh hvor er dåsen fed! Hvad bruges de to ting til højre til på billedet med Daisy stel? Kan slet ikke se hvad det er :D

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare nogle lækre ting du har!! Det fine Daisy stel er jeg da helt syg med :o)

  Tak for kigget :D

  Kh. Trine

  SvarSlet
 5. Ja, det har du helt ret i! :) Fine sager du har!

  SvarSlet
 6. Pernille - det er et salt og peber sæt. Bare lidt specielt i formen :o)

  SvarSlet
 7. Ja meget specielle! Men ret fede, synes jeg :)

  SvarSlet
 8. Åh, den snegl ;-) Jeg kan høre dens stemme...og den taler om huse

  SvarSlet
 9. Åh, den kagedåse med mussemale er så fin. Den gad jeg godt eje!

  SvarSlet

Send en kommentar