Sådan!

Så har sengetæppet fået smukt gult kantbånd hele vejen rundt og er blevet smidt på sengen. Det pynter, bevares. Men NØJ hvor er det bare lækkert at have hen over sig! Efter et par timer med det halve tæppe på skødet og den anden halvdel i symaskinen er jeg blevet fristet til at slæbe det med hen til sofaen og tv-skærmen. Det må komme an på et par timers kvalitetstid foran skærmen med en skålfuld hjemmelavede havregrynskugler :o)

Kommentarer

 1. Nej, hvor er det lækkert! :) Helt fantastisk!

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare fint :-) er vild med farverne sammen :-)
  Go aften

  SvarSlet
 3. Jeg drømmer stadig om den dag hvor jeg giver mig i kast med mit eget sengetæppe. Dit er bare blevet rigtig flot. Må jeg spørge hvad du har som bagside og er der fyld i?

  Mvh Tina

  SvarSlet
 4. Guuud hvor er det bare skønt!!! Er helt vild med farverne og nu glæder jeg mig bare endnu mere til at komme i gang med tæppet til min mor!
  Rigtig fint resultat du fik ud af det... Må jeg spørge til målene?

  SvarSlet
 5. uhhh, hvor er det flot helene. sødt med kaninerne...

  SvarSlet
 6. Flot, flot, flot og super flot.
  Kh. Dianna

  SvarSlet
 7. Tæppet måler cirka 120 x 210 centimeter.

  Fru Sommer - igen tak for kaninerne. Får helt lyst til at nynne med på Gnags "Vilde kaniner" hver gang jeg kigger på dem! :o)

  SvarSlet
 8. øj jeg er godt nok også vild med kaninerne :)
  kh Emma

  SvarSlet

Send en kommentar