Nye ting på salgssiden

 
Kurv flettet at 12 kg sække med hundefoder
Firkantet penalhus flettet af Haribo slikposer (flere lignende penalhuse på vej)

Kommentarer

 1. også MEGET gerne en diy til penalhuset! ;)

  SvarSlet
 2. Ej et skønt penalhus... og sikke et arbejde...

  SvarSlet
 3. EEJJJ hvor er dine ting bare så skøøønnnnee!!!
  Tak for inspirationen:-)
  Jeg har tildelt dig en BLOGAWARD!!!
  Kig forbi - håber meget du vil lege med ;-)

  SvarSlet
 4. ja, en DIY på penalhuset ville være fedt :)
  og godt arbejde ellers !

  SvarSlet
 5. Det er nogle rigtig flotte ting du har lavet.

  Tænkte du om du har prøvet at flette med halve tern? Der er en video på youtube, hvor en sætter halve tern ind i bunden, når den afsluttes.

  Jeg har selv prøvet og synes det er svært at holde styr på de små tern, så jeg gør bare som jeg plejer.

  Mvh Jette

  SvarSlet
 6. Jette - får at få mine første tasker til at gå op, flettede jeg dengang med halve tern. Og nej, det er slet ikke til at holde styr på. Ellers det synes jeg ligesom dig ikke. Men jeg ved, at flere hælder til den metode.

  SvarSlet
 7. hvad vil det sige at flette med halve tern?

  Det kunne være vildt fedt men en DIY på penalhuset :D

  SvarSlet
 8. At flette med halve tern betyder, at du laver leddene halvt den almindelige størrelse. Altså er leddet en kvadrat, som du sætter ind i en anden kvadrat. Sådanne tern syr du ind i taskens bund. Jeg har et link til en video:

  http://www.youtube.com/watch?v=7HmdlmD5Hd0&feature=player_embedded#!

  SvarSlet
 9. Jeg stemmer også for en DIY på penalhuset! Og btw. mehega fed side, nyder godt af dine opskrifter, er pt. ved at flette en sportstaske af anders and blade, i tern der er i str. 5x13 cm. Det kommer til at tage noget tid (og MAAAANGE anders and blade) men fed bliver den!

  SvarSlet
 10. Jeg mener selvfølgelig 5x11

  SvarSlet
 11. Hej Helene
  Hvor mange tern/led går der ca til en kurv som den ovenover at hundeposer og dem du har lavet af kaffeposer?

  Hilsen Stine :)

  SvarSlet
 12. Hej Stine. På den gule kurv har jeg brugt 360 tern til siderne. Bunden kan jeg ikke lige huske her fra morgenstunden. Men det kan jo tælles af billedet :o)

  SvarSlet
 13. Hej vil du ikke godt vær sød at lave en DIY til penalhuset:D

  SvarSlet

Send en kommentar