Fremskridt på kreafronten

Så er vi der snart, min pude og jeg! Endelig er jeg ved at kunne se en ende på projekt mini-sekskants-pude i de værdsatte farver pink/solgul/orange/rød. Altså er endnu et projekt snart afsluttet. Hermed også en påmindelse til mig selv - brug lidt større sekskanter næste gang!

Kommentarer

 1. Jeg har lige arbejdet i de farver, en bestilling til en blogger... de er bare dejlige... selvom jeg ikke har ret meget gult...
  Det ser bare super godt ud...

  SvarSlet
 2. det er så fedt :) jeg bliver ikke træt af 6kanter foreløbigt :)
  ENormt fedt farvevalg jeg aldrig ville ha valgt selv. Og det synes jeg er ret ærgerligt når jeg ser hvor flot det er.

  SvarSlet
 3. Det er bare et super fint mønster! God idé og fine farver!

  SvarSlet
 4. Utrolig flot - du kan få farven gul til at præsentere sig rigtigt flot. Sikke et kæmpearbejde....

  SvarSlet

Send en kommentar