Søndagsloppe

Jeg havde egentlig aftalt med mig selv, at der ikke skulle flere firkantede plastisk-fantastisk bokse med hjem. Men så stod de der til 5 kroner for begge.... Så gik det ikke helt alligevel. Jeg er simpelthen så dårlig til at overholde de aftaler jeg indgår med mig selv! Det kunne være mit nytårsforsæt i virkeligheden. Men det får mig sku' nok ikke til at holde det mere!?

Kommentarer

 1. Sikke fine bøtter, og så til den formidable sum af kr. 5,- for dem begge.
  Det ville jeg heller kunne gå forbi.
  Kh. Dianna

  SvarSlet
 2. Hej kan da godt forstå du ikke bare lod dem stå. man er vel et skarn hvis man går for dem... ha en dejlig søndag.

  SvarSlet
 3. He! Kender godt den der med ikke at kunne overholde sine egne aftaler - den er jeg absolut heller ikke god til - skønne bøtter, og fint projekt du har gang i (gemt under dem) glæder mig til at se det færdige resultat :)

  SvarSlet

Send en kommentar