Færdig bestilling!

Så blev den sidste store bestilling inden jul færdig. 6 flettede tasker med hver sit bogstav på forsiden. Den sølv taske med S har dog også et fint lille hjerte på bagsiden. Nu mangler der bare lynlåsen i to af taskerne!


Jeg modtager bestilling på lignende tasker. Taskerne måler 18 x 12 centimeter. Prisen pr. styk er 150,- + porto for tasker med bogstav på den ene side. Skal der motiver på begge sider er prisen 200,- + porto. Jeg kan dog ikke nå at have dem færdig inden jul.

Kommentarer

 1. Hold da op et arbejde.... Superflotte og personlige. Heldige asner, dem som skal have taskerne....

  SvarSlet
 2. Super flot :D kunne godt tænke mig og se et M hvis man kunne det

  SvarSlet
 3. Hej Helene
  De er bare super flotte - ville så gerne købe en til min datter Julie - i sort med sølv "J" - men kan det ikke nås inden jul???
  Håber det kan-
  Tlf. 21444485
  Mvh
  Camilla Rossen

  SvarSlet
 4. Anonyme 1 - Et M vil man godt kunne lave :o)

  Camilla - Kan jeg ikke lokke dig til at sende mig en mail: genbrugblirguld(a)hotmail.com. Så skal jeg se hvad jeg kan gøre.

  SvarSlet

Send en kommentar