Dagens fangst set ovenfra

Når du håndledet strejker, er det da godt, at man kan finde på andre ting at tage sig til. Som at tømme kommunebiblioteket for bøger om og af Verner Panton og plyndre genbrugsbutikker til vanvittige kup-priser. Nåede lige at tænke tanken 'hov hør, er det ikke længe siden jeg har fundet noget'. Så snurrede jeg rundt i to butikker og vupti. Flere billeder følger i morgen :o)

Kommentarer

 1. Sikke en masse fine ting du har købt og en masse Bøtter til samlingen...

  SvarSlet
 2. Du har hjernevasket mig med de Erik bøtter, efter jeg så din samling og opdagede at de fandtes i gul, grøn og blå står de på ønskeseddelen

  SvarSlet
 3. Cs - Lige præcis. Jeg stod jo ikke og manglede. Og alligevel blev jeg i tvivl, da jeg så dem. Tænk hvis jeg kom til at mangle :o) Haps! Så røg alle 6 med hjem.

  Julienne - Jamen så har jeg opnået hvad jeg ville :o)

  SvarSlet
 4. Skønne sager du har fundet.. der er bare noget helt specielt over at have fundet tingene og endda til en god pris :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tænk engang. 92 kroner for alle herlighederne. Synes godt nok det var et godt køb. Og tænk engang. Mens jeg stod og betalte tog ekspedienten en besøgende i at stjæle. Synes simpelthen det er så småligt.

   Slet
 5. Det er da super fantastiske genbrugsbutikker I har derovre på Sjælland, det har vi ikke helt her i midtjylland, men måske jeg kigger de forkerte steder. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal bestemt ikke klage over butikker her på Sjælland. Men omvendt hører jeg også en masse godt om de jyske af slagsen. Måske der er lige omvendt hos dig!?

   Slet
  2. Tja, det tror jeg næsten.. Eller også er det fordi byen jeg bor i ikke indeholder så mange mennesker som gerne vil af med deres flotte gamle ting.. :) Skal måske kigge lidt mere efter det i de lidt større byer, når man alligevel er på tur. :)

   Slet
 6. nøj nøj NØJ!! hvor lækkert!:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tænkte jeg også, da jeg stavrede hjem med favnen fuld af guld. Det er første gang, at jeg finder Erik Kold bøtter i fin stand i vores genbrugsbutikker.

   Slet
 7. Skal da love for at du har fået dig en samling af Erik Kold bøtter der vil noget - da jeg første gang begyndte at følge med i din blog - sad jeg og smilede meget for om ikke der stod ude i mit køkken flere af hans bøtter - som jeg blev givet dengang jeg flyttede hjemmefra for ca. 25 år siden. Jeg har brugt dem hverdag siden :D
  Men må da sige at jeg stærkt overvejer at måtte på genbrug for at finde nogle flere for der er da rigtig mange fede modeller mellem dem du har fundet jeg godt kunne bruge !!!

  SvarSlet

Tilføj en kommentar