Gavestjerner

Dem af jer som har læst med i over et år vil huske, at jeg i forbindelse med forrige december gemte en ordenlig sæk gavebånd. Jeg har stadig en del bånd endnu! I tråd med projekt 'en måned uden indkøb af materialer' er søster og jeg i vanlig genbrugsstil ved at flette alt båndet til gavestjerner. Så kan båndet forsat pryde diverse pakker :o)

Kommentarer

 1. rigtig flot! H&L;)

  Anne-Mette

  SvarSlet
 2. Flot. :) Har ud en guide til de "halve" stjerne?

  SvarSlet
 3. Fancy stuff :) Og god ide !

  SvarSlet
 4. Er de nemme nok at flette? jeg mindes nemlig at det var lettere umuligt med gavebånd, men det er også en 10 år siden jeg prøvede :)

  SvarSlet
 5. Anne Sofie - det er helt "almindelige" julestjerner, som man bare laver halvt færdige.

  Julienne - jeg synes det går meget nemt. Men måske det er en smagssag :o)

  SvarSlet

Send en kommentar