Rygrad som en regnorm!

Så skete det alligevel. Ja, jeg er nu fuldgyldigt medlem af klubben for bloggere med en rygrad som en regnorm, når det angår stofkøb. Måneden skulle egentlig bruges til at få brugt noget af alt det jeg har. Det er faktisk også lykkedes fint, indtil jeg opdagede ovenstående to pudebetræk i Junettes Etsy shop.

Nu har jeg indrømmet - så fortsætter jeg bare med at bruge hvad jeg har *fløjt* *fløjt*!

Kommentarer

 1. Det er jo også umuligt at leve op til når man har sådanne nogle kreative sjæle som os og størstedelen i Blogland. Vi bukker alt for hurtigt igennem og vi kan ikke klare presset, det må vi bare erkende, sådan er det bare;)

  Sødt stof by the way, så er det okay at at have "en ryggrad som en regnorm":)

  SvarSlet
 2. Rygrad som en regnorm...... det må da betyde yderst fleksibel, ikk'

  SvarSlet
 3. Velkommen i klubben:-) Jeg synes nu jeg har været vældig dygtig, for på trods af, at jeg er faldet i 2 gange, så har jeg brugt langt mindre end normalt! Så op på hesten igen:-) Og hvor er det bare lækre betræk.

  Kh
  Anna

  SvarSlet

Send en kommentar