Stofrester

Sidan jeg så dette indlæg med super fine billeder hos Camilla, har det stået klart, at jeg også måtte sy noget lignende. Jeg har alligevel gemt så mange bitte små stykker stof. Alle stofrester er derfor blevet samlet og klippet i firkanter. Tror det skal være en hynde til en af mine tremmestole. Ellers bliver det endnu en pude. Vi får at se. Hyggeligt er det i hvert fald at sy alle firkanterne sammen!

Kommentarer

 1. Hej:)

  Sikke fine stoffer.. Men kan ikke lade være med at tænke på, hvis du vil sy noget lignende som Camilla, har du så ikke lavet firkanterne for skrå? Du kunne have nøjes med en helt alm firkant og lægge den på højkant..? Bare en undring:)

  Vh Mia

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har lavet firkanterne lidt mere skrå og samtidig vendt hver anden række omvendt. Bare for at prøve lidt andet :o)

   Slet
 2. Prøve at ser i Kaffes patchwork bøger, der er masser af ideer.

  SvarSlet
 3. Hehe.. okay, jeg håbede også det var det, for ellers ville det være synd i det arbejde du havde ligget i det, hvis det var sådan du ønskede dem..:)

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Super fin blog du har her! Og tænk at jeg først har lagt mærke til den nu.
  Jeg kan se der er flere der har haft problemer med at kommentere, det har jeg desværre også. Men nu virker det da! :)

  Hilsen kreativitetligemedhygge.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Se mit tidligere indlæg. Ja, der er nogle problemer for tiden. Formoder du bruger Internet Explorer (det blå e-ikon).

   Jeg vil anbefale dig at bruge Coogle Chrome eller Firefox til at vise hjemmesider i stedet. Så undgår du en masse af disse problemer.

   Slet
 6. Hei! så kjekk blogg du har! å så gøy at du fant veien til min, og vil følge meg:) Jeg har meldt meg på hos deg og, så utroli mye fint du lager!! Sitter her og bare måper jo;) Veldi fine stoffer og farger og ja.. jeg har mye å kose meg her inne ser jeg!
  klem fra June:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal være hjerteligt velkommen, June.

   Slet

Send en kommentar