Ud på natten......fik jeg takket være blandt andet MGP i tv lavet disse tasker færdige. To møntpunge (9 x 5 x 14 cm) af Pingvin slikposer. Den ene udelukkende af af poser fra Poletter. Den anden af poser fra Blue Jeans. Pungene ryger ind på salgssiden sidst på dagen til 150,- stykket. Har de vakt din interesse, kan de reserveres pr. mail efter først til mølle princippet.


Haribo-sagen er en bestilling, som jeg endelig har fået nok poser til. Nu er den sammensyet og mangler bare lynlås.

Kommentarer

 1. Herligt at kunne hjælpe med poser,
  så dine projekter kunne blive færdige.
  Blue jeans er der altid i hytten her og jeg samler igen fra .

  SvarSlet
 2. Som sædvanlig super seje ting fra din hånd. God søndag....

  SvarSlet
 3. Hej Helene

  Jeg har for lang tid siden prøvet at lave en lille taske ud fra en af dine vejledninger og den blev super fin, men projektet gik i stå, da jeg skulle finde en lynlås til den. Tasken er sølv, så jeg ville gerne have en neon grøn eller pink lynlås eller noget lignende, men kan ikke finde nogen, Måske du kan hjælpe mig med, hvor jeg skal lede?

  SvarSlet
  Svar
  1. Stof2000 er et bud. Ellers genbrugsbutikker. De har fra tid til anden lidt ældre og ofte mere specielle modeller både hvad angår farve og størrelse.

   Slet
 4. hej!!

  Er dine punge med flad bund eller??

  Synes de er total fede

  SvarSlet
 5. Er penalhuset i alm str eller mindre ???

  SvarSlet
  Svar
  1. Tænker du på ternernes størrelse?

   Slet
 6. Ja men også længden ???? Hvad er tern størrelsen ????

  SvarSlet
  Svar
  1. Tern størrelsen er 4 x 9 centimeter. Målene er cirka 10 x 10 x 20 centimeter.

   Slet
 7. Okay tak for oplysningen ;-) jeg har lavet 3 penalhuse nu. Og mine 2 store børn er så stolte af dem ;-) dejligt St følge med I alle de fine og spændende ting du laver ;-) har lavet en del forskellige ting efter din DYT'S

  SvarSlet
 8. Ja man kan jo lige så godt bruge tiden fornuftigt :) er vild med dine flettede penalhuse, må i gang med at flette et selv :)

  SvarSlet
 9. med hensyn til alle dine flotte tasker, punger og kurve i chips, slik og andre poser, så vil jeg høre om du sætter tape på chips, slik og andre af sådanne poser?

  Hilsen Stephanie :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Stephanie. Tak for rosen :o) Alt plastik jeg fletter af sætter jeg ikke tape på. Hvis plastikken er lidt for tynd, kan man folde papir inden i. Avispapir, ugeblade eller kopipapir.

   Det er kun hvis jeg fletter af papir alene, at jeg bruger tape :o)

   Slet
  2. tusind tak for svaret, nu er jeg blevet meget klogere! ;) jeg er selv blevet helt bidt at alt det med at genbruge papir, som så ender ud i nogen gode resultater. Du skal have alt den ros du kan få, for du er vildt kreativ og jeg elsker alle de idéer du får! :D

   Slet
 10. Dit is zo leuk, maar ik krijg de hoeken in de bodem niet goed. Hoe doe je dat?

  SvarSlet
  Svar
  1. What do you mean whit the corners? The four upper corners with the zipper or the lower four corners at the bottom?

   Slet
 11. Hej Helene.

  Jeg ville høre hvor mange slikposer du bruger på at lave sådan en pung??

  ... og så også lige hvor store hvert papir skal være nå du folder det...

  SvarSlet
  Svar
  1. 92 stykker plastik i størrelsen 7 x 15 mener jeg. Der kommer fire stykker plastik ud af hver slikpose.

   Slet
 12. Ok, tak for hjælpen!

  Forresten,jeg syntes det er nogle flotte ting du laver!!

  SvarSlet

Send en kommentar