Endnu en sammenplantning

Hvad gør man, når man ikke har flere ildfaste fade at "plante" kaktusser i? Man hækler en potte! Garnet stammer helt tilbage fra Store Byttedag på Avedøre bibliotek, hvor en venlig sjæl havde smidt det på byttebordet. Det blev straks nappet med hjem. Siden har det bare ligget gemt. Men nu skulle det være.

Opskriften på de høje kaktusser finder du lige her.

Kommentarer

 1. Fantastisk, dem tror jeg, at jeg kan finde ud af at passe, så de forbliver grønne.....

  SvarSlet
 2. Ej hvor er de fede!
  Kig forbi min giveaway www.bykirsti.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Nuiiiiii de er godt nok søde..... Eller søde.... hmmm Ha ha. De er skønne LOOOL
  Tak for mange dejlige oplevelser når man kigger rundt på din blog :o)
  KH Lilian
  Sunshine Home Design

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Lilian. Tak for rosen :o)

   Slet
 4. Jeg får lyst til at hækle kaktusser, når jeg ser dine fine eksemplarer. Jeg søgte og fandt flere opskrifter her : http://elfluvsdwarf.blogspot.com/2010/07/crochet-cactus-garden-free-pattern.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg linkede faktisk til samme samling opskrifter i et af mine tidligere indlæg. Opskrifterne er SUPER gode. Den runde kugleformede kaktus jeg har er lavet efter den ene opskrift i samlingen.

   Slet
  2. Nu har jeg lavet min egen kaktus - tak for inspiration :-)

   Slet
 5. Nej, de er da for kære! – og så stikker de ikke (thihi). Min mor elskede kaktusser – men de rigtige, du ved nok dem, man stikker sig på, når man skal åbne vinduet. Havde hun bare kendt ”dine” kaktusser.

  SvarSlet

Send en kommentar