Flere tasker til salg

Jeg har smidt et par tasker ind på salgssiden. Primært punge denne gang. Der kommer også en magen til denne, bare i sort. Ligeledes er der stadig en masse tasker til salg med rabat. Se mere på salgssiden.

Kommentarer

 1. jeg syntes det er imponerende så meget du får trykket igennem. og flot er det jo. fik du afprøvet det med at sætte tape på skabelonen når du klipper?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har altid gang i lidt, ja.

   Jeg har ikke lige nået at få prøvet det med tapen. Men det er ikke glemt!

   Slet
 2. Åh, hvor er jeg misundelig over dine fingerfærdigheder. Jeg har selv forsøgt at lave en flettet taske, nå men det blev altså ikke helt som din pung (thihi). Hvor mange gange måtte du øve dig, inden den blev så flot? Det kan ikke ha’ været din første vel?

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså denne her blev sådan i første forsøg. Eller jeg lavede to på en gang af samme materiale.

   Jeg kan stadig lave tasker jeg ikke er tilfreds med. Men de bliver pillet op og lavet om.

   Slet
 3. Hvor er den bare flot :) Hvis jeg fx. laver en taske med 32 stykker pr. ring ligesom din, hvor stor skal bunden så være?

  SvarSlet
  Svar
  1. Vil du have antal tern brugt i bunden? Der går i alt 28 tern til bunden.

   Jeg plejer aldrig at regne på det. Jeg fletter bare bunden først og derefter fletter ringe der matcher.

   Slet
 4. Tak for det - det var bare så jeg kunne lave en i samme størrelse, for den ser rigtig fin ud :)

  SvarSlet

Send en kommentar