Garagesalg


De sidste sider i lokalaviser bliver ALTID studeret grundigt her på matriklen. Selvfølgelig ikke af resten af den ikke så loppeglade familie, med i stedet af mig. Sæt nu der var noget spændende til salg eller et loppemarked i nabolaget!? Ja, jeg er nysgerrig langt ud over alle grænser. Det er oftest en stor fordel :o)

På trods af muligheden for koldt og blæsende vejr havde en familie valgt at holde garagesalg (troede jeg ud fra annoncen), fordi deres gamle far var flyttet på plejehjem. Men solen kom frem og vejret blev helt fantastisk. Lidt før åbningstiden troppede jeg op - man skulle jo nødigt misse noget, vel?

Garagesalg var en underdrivelse. Hele huset i tre plan samt havehus og garage kunne inspiceres for ting og sager. Alt var til salg. Gardinerne var storblomstret, væggene var tapetserede og tingene var tydeligvis tilbage fra 60'erne og 70'erne. Der var virkelig den mest fantastiske stemning. Og priserne, ja de var skide gode!!

Glasfugle til juletræet, 1 krone stykket. Smukt grønt sengesæt, 30 kroner. Erik Kold dåsette med originale mærker på dåse og låg, 5 kroner. Orange bomuldsgarn, 2,5 kroner nøglet. 34 kroner i alt. Det var virkelig en fed halv time på skattejagt i retrohimlen!

Kommentarer

 1. Støn, hvilken drøm!! Lækre ting har du fundet dig der :)

  SvarSlet
 2. Snakk om draumedag. Heldige du. :)

  Og det garnet hadde jo bare en såååå lekker farge.

  Ha vidare ein fin søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ønsker dig en fin søndag også :o)

   Ja, den orange farve er helt fantastisk. Sommeragtig.

   Slet
 3. Wow... Godt forarbejde belønner sig :)

  SvarSlet
 4. Lækkert med garagesalg - og dejlige fund du har gjort. :)

  SvarSlet
 5. hvis du er interesseret i at sælge fuglene så siger du bare til ;) eller at bytte dem til andre retro godter

  SvarSlet
  Svar
  1. Fuglene bliver her foreløbigt. Har længe ledt efter flere af dem til mit sortiment af julepynt :o)

   Slet

Send en kommentar