Her eksperimenteres

Her eksperimenteres med chipsposer og brede lynlåse. Her laves også penalhuse på bestilling af Haribo slikposer, men chipsposerne og de brede lynlåse skal blive til noget helt særligt. En ny taskemodel, hvis alt går helt efter planen... Mere info og billeder følger selvfølgelig :o)

Kommentarer

 1. Det lyder spændende med en ny taskemodel!

  Jeg er dig meget taknemmelig for at have lavet blog om flettetaskerne, jeg havde aldrig hørt om dem før. Jeg brugte et par måneder på at kigge - ofte og minutiøst! - på dine DIY, købte derefter en taske hos dig, og da jeg først fik den i hånden måtte jeg selv i gang. Og jeg har adskillige vellykkede projekter bag mig samt 6 projekter under udførelse :-)

  Venligst
  Susan
  Bruxelles

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det dejligt at høre, Susan (o:

   Slet
 2. Hvis du fletter i S_form kan du lave strimler med lige kanter. Det giver nogle anderledes kurve og tasker. Er selv lige gået i gang med det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk et andet projekt på tegnebordet, hvor jeg anvender omtalte metode. Og du har helt ret. Det giver mange muligheder for anderledes modeller.

   Slet
  2. Hov Ellen og Helene, det lyder spændende, det der med S-former, hvor mon jeg kan finde noget om det på nettet?

   Susan
   Bruxelles

   Slet
  3. Tror ikke der findes noget på nettet. Har forsøgt at søge lidt rundt. Jeg må indrømme, at jeg ikke har drevet "s-fletteriet" til det store endnu.

   Men skulle jeg engang komme på en taskemodel i den slags flet, skal jeg nok poste instruktion :o)

   Slet
 3. Uh. Jeg glæder mig til at se hvad det er du eksperimentere med :D

  Derudover har jeg jo været igang med at prøve at lave sådan et penalhus som du har lavet .. Men jeg kan simpelthen ikke forstå hvordan lynlåsen sidder i. Kunne du måske lave en diy på det? :) - eller tage nogle billeder af hvordan den er syet i?

  Christina / frkstubba.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Har du syet tasken færdig, så du har hullet hvori lynlåsen skal isættes?? Hvis dette er tilfældet, må du sende mig et billede. Så skal jeg se, om jeg kan guide dig videre.

   Jeg regner ikke med at lave yderligere vejledning.

   Slet
  2. Jeg prøver lige at tage nogle billeder til dig idag :) ..

   Slet
 4. Hvad mener I med at flette i S-form? Lyder spændende.. :)

  Hilsen Julie

  SvarSlet
  Svar
  1. Man fletter nærmest hjørner hele tiden, i stedet for at flette en lige strimmel. Det ender dog også med at blive en lige strimmel.

   Slet
 5. Hej Helene.
  Jeg er spændt på om projektet er det vi har mailet om. Jeg har flere på bestilling, de bliver så fede....Husk foer må ikke være for tykt, da det besværliggør at lukke lynlås...

  Knus Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte. Det er nemlig lige præcis det projekt. Men jeg synes ikke rigtig om resultatet i store tern. Så jeg vil nok forsøge mig i de helt små tern, så der er flere steder at sy lynlåsen fast.

   Men jeg poster billede af resultaterne imorgen, regner jeg med.

   Og ja. Stoffet jeg bruger indeni bliver farvet bomuld. Tror det går i tykkelsen.

   Slet
 6. Jeg har lavet en taske med lige sider og et bælte som min mor fik til jul. Dog har jeg ikke brugt s formen. Begge dele kan ses på min hjemmeside: www.123hjemmeside.dk/jetteskreativeside

  Mvh Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette. Jeg har tidligere været forbi din side for at se dine fletteriet. Synes tasken er super fin :o)

   Er også vild med ideen om at købe tasker og genbruge dele af dem!

   Slet
  2. Jeg bruger lidt af hver fra tasker jeg finder i genbrugs butikker. Hanke, lynlåse og trykknapper. Hvis man alligevel skal have hanken kan man jo lige så godt pille det sidste af, så man ikke bare smider det ud.

   Det bliver spændende at se når dit taske projekt er færdigt :-) har vist sagt før at jeg synes du laver nogle super flotte ting.

   Slet
  3. Kan virkelig godt lide din ide!

   Og tak for rosen :o)

   Slet

Send en kommentar