Lidt til samlingen**Da da da dam** Super-hamsteret med samlermani slår til igen!

Billederne er lidt præget af, at det er møgvejr udenfor. Men jeg må simpelthen lige øse lidt ud af min loppeglæde. 2 gule/orange dyne- og hovedpudebetræk, fint strækstof med pink og orange blomster samt et dejligt stort stykke frotté.

Rækken af frotté-fund vil heldigvis ingen ende tage. Jeg satser på at finde den helt perfekte måde at bruge det på. Symaskinen skal snart i gang igen!

Kommentarer

 1. åh hvor er det fint, jeg er med på bytte hvis du skulle ha lyst, jeg har også du meget stort stykke retro frotte liggende som jeg gerne bytter lidt af, det Er så fint, kan lige maile dig billed af det, ud over det har jeg lige noget andet jeg skal høre dig om :)

  Kh Sara.

  SvarSlet
 2. Uhh - sikke lækre stoffer...

  SvarSlet
 3. Åh hvor er det dog skønt det orange sengbetræk

  SvarSlet

Send en kommentar