Bidrag til pakkeleg


Fik aldrig vist billeder af de to pakker, som jeg selv tog med til blogtræffet hos Vicki omtalt i går. Den turkis flettede taske med flad bund havnede hos Mia mens Vicki vandt kaktussen i Lyngby-koppen.

Sidst et billede af mine melonkerner som spirer lystigt. Til gengæld har jeg intet set til spire fra de citronkerner, som jeg samtidig såede i en anden potte. Jeg må prøve med nogle appelsinkerner i stedet. Måske det kan lykkes?

Kommentarer

 1. hvor er pungen i mintfarven dog fantastisk... hvor har du materialet til den fra...?

  kh
  Simone

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nogle af Kims chips. Kan ikke helt huske navnet. Men poserne er næsten helt turkise med neonfarvet skinnende skrift på.

   Slet
  2. tusind tak... dem må jeg hellere få spist lidt af... :)

   Slet
 2. Hvor stor er tasken? Jeg tænker på antal tern pr. ring og til bunden. Den er fin!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har af gode grunden ikke tasken mere.
   Så jeg kan ikke tællere mere præcist end du selv kan ud fra billedet.
   Ternerne måle 7 x 15 centimeter.

   Slet

Send en kommentar