Heldig, heldigere, heldigst!


Igen har mit held til min store overraskelse valgt at  tilsmile mig! Har kun lige nået at få alt garnet jeg vandt hos Carina ind af døren, før jeg bliver udtrukket som en af vinderne i denne konkurrence. Ja, oven i købet førstevælger.

Siden jeg valgte at deltage, har jeg haft et godt øje til bunken af farverige sager her. Så jeg har fulgt første indskydelse og lagt billet ind på sagen. Nu vil jeg glad afvente posten og kigge lidt efter et nyt syprojekt :o)


Kommentarer

 1. Ej hvor er det da bare en fantastisk præmie! tillykke :)

  Jensenskreationer.blogspot.com

  SvarSlet
 2. ja, og du vandt også i min give away. har du overvejet at spille lotto :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske jeg burde prøve :o)
   Ja, jeg vandt jo også hos dig. Lækker præmie!

   Slet

Send en kommentar