Med drager på


Fik lige spenderet lidt ferietid på sagen her. Nu mangler kun lynlåsen, som jeg selvfølgelig ikke havde fået købt med. Tror det ender med, at lynlåsen bliver hvid!? Eller skulle man vælge sort? Sorry for billedkvaliteten. Det er lidt svært at tage gode billeder af den i og med, at de store sølv områder reflekterer alt lys.

Har endnu en speciel taske / flettet sag at fremvise i morgen :o)

Kommentarer

 1. Waauuww! En voldsom flette-ros herfra: Du er jo faktisk næsten uhyggelig SEJ til det flette-halløj. Bøjer mig i støvet :-D
  Det er kun blevet til et par armbånd fra min side ;-) Men man skal jo begynde et sted :-)
  Jeg har brugt dine skønne vejledninger på mit arbejde (jeg er kreativ underviser for voksne), og flere er blevet bidt af det og de er blevet vildt dygtige til at flette (meget bedre end deres underviser ;-)! F-E-D-T!

  SvarSlet
 2. Hvordan fletter du på den måde? :D .. Det er mega fedt! Og kan godt lide at kanten ikke er hakket, som den jo normalt er.

  Det kunne jeg godt tænke mig at prøve! :)

  Christina / frkstubba.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ligesom når man fletter et hjørne på en flad bund. Sådan laver man hjørne, efter hjørne, efter hjørne. Så bliver det nærmest en lang strimmel af s-formet flet.

   Slet
  2. Nååh! Ej, hvor genialt! Tak :)

   Slet
 3. Wauw, hvor er den/de fantastiske... ang. lynlåsen så kunne jeg godt finde på en turkis eller en grøn, som passer til dragen. Måske man skulle prøve at kaste sig ud i det der flette-sjov...?

  SvarSlet
 4. Hvordan endte bunden med at blive? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bunden samt siderne er en lang strimmel. Sådan fungerede det bedst :o)

   Slet
 5. Hvor er den bare fantastisk! sikke et arbejde! stor ros herfra :)

  jensenskreationer.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Jeg har fulgt din blog længe og det er da helt fantastisk det du får flettet... Har selv flettet en lille pung af anders and blade, efter din anvisning.. Mange tak fordi du deler...

  SvarSlet
 7. Den er virkelig fin! Wow, det er virkelig flot flettet - hvor lang tid tager det at lave en?

  SvarSlet
 8. hvad skal du have for den med den blå drage og hvor stor er den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Stinne, det er en taske med en drage på hver side.
   Tasken er ikke til salg men til eget brug. Beklager.

   Slet
 9. Flotte tasker, hvordan har du flettet dem når det er med lige tern. Håber du vil dele fidusen i at gøre det, det kunne være spændene, at prøve det.
  Susanne

  SvarSlet
 10. du har virkelig givet mig ny inspiration til mine egne punge :D hvordan er det du laver det lige firkantet mønster? hvis du kan linke ville det være virkelig fedt

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ligesom at flette hjørner på en flad bund. Så fortsætter man bare med at flette, ja nærmest i s'er. Så får du lange lige strimler.

   Slet
 11. Har du evt et billed af hvordan man laver de lige kanter, eller hvordan man starter på dem. Har
  Forsøgt, at lave dem men det lykkes ikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har desværre ingen billeder. Men jeg påbegynder en ny taske i samme fletteteknik inden for et par uger. Så skal jeg nok tage billeder :o)

   Slet
 12. hej.. rigtig flot!
  hvad er det for noget papir du laver lige præsic denne taske ..
  Venlig Hilsen
  Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Chipsposer hele vejen igennem :o)

   Slet
 13. Hej Helene, er ret fascineret af dit ligeudsflet, så nu Hart eg selv kastet mig ud i et projekt. Men, der er simpelthen noget jeg ikke an få til at lykkes. F.eks. Har du skrevet at du laver én lang strimmel til siderne og bunden, men hvordan får du lukket det led som egentlig er startleddet? Hvis det giver nogen mening, for det står jo bare lidt og flapper. Håber du forstår hvad jeg mener. Tak for en inspirerede blog. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hele kanten rundt mellem de to dragesider er en lang strimmel, som bare er bukket i hjørnerne, mens siderne med dragerne består af flere lange strimler. Jeg snyder lidt ved hvert startled. Laver et halvt led og bukker rundt om enden, så endeledet kommer til at ligne to led :-) Giver det mening?

   Slet
 14. Aaaaarrh!!! Genialt! Super mange tak for det hurtige og brugbare svar så kan jeg komme videre med mit søndagsprojekt. Mange tak!

  SvarSlet
  Svar
  1. Så lidt så lidt - god flettelyst :-)

   Slet

Send en kommentar