Tirsdagslopper

Fristes til at skrive, at det er loppeguld værd at have en loppeglad kusine :o)
Lækre sager kom med hjem. Ja, jeg fik dem nærmest foræret.
Bøjlen til 2 kroner er jeg især glad for. Den påbegynder nemlig min nye samling!

Kommentarer

 1. Jeg ELSKER også de bøjler. De er SKØNNE!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er desværre meget langt imellem dem her i Nordsjælland. Jeg har som nævnt først mødt min første sag i dag. Og jeg har godt nok ledt vidt og bredt længe efterhånden.

   Slet
 2. Org de bøjler er jeg også helt vild med! Heldigvis kendte mine bedsteforældre engang (længe før jeg blev født) en mand, der lavede dem, så de hænger i bunker her :-) Hvis du nogensinde kommer til Jylland, bør du kigge i diverse genbrugser, for her er det ikke unormalt at finde et par stykker :-)

  SvarSlet
 3. Lækre fund. Tror tirsdag er en god loppe dag:) Bøjlerne er så skønne, samler dem selv. Min samling startede da min bedsteforældre døde og jeg arvede nogle af deres bøjler. Min mormor har selv laved dem for mange år siden og jeg kan altid huske at de har hængt i deres hjem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tirsdag er tit en rigtig god loppedag :o)

   Synes det er så hyggeligt, når sådanne ting har en historie med sig.

   Slet
 4. Har også tre styk fine flettede bøjler, og det helt fra gamle dage, og det er faktisk GODE bøjler, så jeg er glad for mine. .... Måske, ja, skulle man opsnappe nogle flere :-O

  SvarSlet

Send en kommentar