LKS og A

Flere bogstaver på vej til nye ejermænd/kvinder. Næste bestilling hedder et penalhus af chipsposer. Nu er der til min store glæde plads til kreative projekter igen, efter dette er blevet afleveret.

Kommentarer

 1. Jeg synes bare, at dine tasker er vildt flotte! Jeg har gået til lidt kursus i det, mne nåede ikke at få syet lynlås i. Har prøvet at følge din vejledning, men findes der ikke en nemmere måde, hvor tråden bliver mere skjult? Jeg synes også, at tasken blev skæv da jeg prøvede at sy lynlåsen i - og hvordan får man enderne af lynlåsen hæftet fast? Synes det er noget bøvl og har opgivet flere gange.. kan du mon give mig et tip? :)

  Mange hilsner,
  Anja

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anja.

   Ideen er, at hvis man følger den måde jeg beskriver, at tråden er helt eller næsten helt skjult. Der skal bare strammes rigtig, rigtig meget. Et godt råd kunne her være at bruge tråd i samme farve som lynåsen.

   Det at tasken bliver skæv kan skyldes flere ting. Men prøv før du syer lynlås i at ligge tasken i pres under noget tungt. Det kan muligvis løse udfordringen.

   Slet
  2. Man kan sy lynlåsen i på en anden måde. Jeg bruger en anden måde da jeg ellers synes at man kan se stingene. Den måde jeg bruger, kommer lynlåsen ikke til at sidde i toppen af tasken, men en række længere nede.

   Enderne på lynlåsen syer jeg også altid fast så de ikke sidder og flapper eller, hvad man skal sige.

   Slet
  3. Har du evt. Mulighed for at forklare din fremgangsmåde for mig?;-)

   Slet
  4. Ja jeg kan prøve. Jeg går et tern ned og syer ind igennem ternene og om på den anden side. Man skal så passe på at man ikke prikker hul i det man har flettet, især hvis det er noget, som har fået tape på.

   Du kan prøve at gå ind på min hjemmeside ved at trykke på mit navn. Jeg har en kategori, som hedder pung video. Der tager du den sidste video, hvor jeg viser og fortæller, hvordan jeg syer lynlåsen på. Hvis der ellers skulle være nogen spørgsmål skal du være velkommen til at spørge igen :-)

   Slet
  5. Mange tak, Jette! ;)

   Jeg kører for øvrigt en lille give-away på min blog og der er gode vinderchancer, da jeg ikke har ret mange læsere endnu. Håber du vil være med ;)

   Slet
 2. LKS og A siger laks, hvis man er lidt kreativ med omflytning af bogstaver... hehe... :)

  SvarSlet
 3. Det er nogle utrolig smukke tasker du laver , helene :-)

  SvarSlet
 4. Tusind tak for svar, Helene! Jeg prøvede med forskellig farve lynlås og tråd, men kan godt se det skal være samme farve;-) jeg synes det er sværest med enderne af lynlåsen. Hvordan fæstner du der?

  SvarSlet
  Svar
  1. Når lynlåsen er syet i hele vejen rundt, syer jeg i hver ende et sting. Stinget sidder en tern under lynlåsen. Her syer jeg igennem begge flapperne i hver ende af lynlåsen. Dette for at holde dem ind mod tasken, så de ikke flapper rundt. Giver det mening?

   Slet
 5. Det giver mening og det skal prøves. Ih altså- tak for din tålmodige hjælp;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Som jeg skrev til Jette, så har jeg i øjeblikket en give-away på min blog. Der er meget gode vinderchancer, da der (indtil videre) kun er 4 med. Så håber du kunne have lyst at være med ;)

   Slet
  2. Jo tak, jeg så godt hvad du havde skrevet til Jette.
   Desværre anvender jeg ikke Bloglovin til at følge blogs, men mon ikke et par andre kigger forbi og deltager...

   Slet

Tilføj en kommentar