Penalhusparkering

Det ene penalhus har taget det andet. Flere er på vej. Pt. står de linet op og spreder lidt farve. Dejligt på en dag, hvor det rent faktisk føles som nat, mens det regner så meget, at jeg fik helt lyst til at finde denne regnsang frem fra gemmerne. Tak til Youtube for næsten altid at have det man mangler :-)

Kommentarer

 1. Hej Helene. Rigtig fed sang, elker den også.

  Tænkte på om du ved hvorfor der ikke kommer noget bllede på din blogroll af mit nyeste indlæg, men blot en overskrift? Det ville jo være rart med et billede?

  Håber du kan svare mig.

  Mvh Helena

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er intet billede i dit sidste indlæg :o)

   Slet
 2. Nej det er der nemlig ikke, og hvordan tilføjer jeg det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal når du skriver indlægget på din blog indsætte et billede også. Så vises det automatisk også på blogrolls. Men skriver du et indlæg uden billeder, er der intet billede på alle vores blogrolls.

   Slet
 3. Jamen det forstår jeg ikke, for jeg putter rigtig mange billede ind på mine indlæg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det sidste indlæg du har postet på din blog er uden billeder.
   Derfor optræder der intet billede på blogroll'en. Ganske simpelt.
   Prøv at tjek den næste gang du poster et indlæg med billeder.

   Slet
 4. Det sidste indlæg altså det med mine vaser, er der masser af i????
  Har lige lavet et nyt indlæg, men der kommer ikke noget frem på andres blogroll????

  SvarSlet

Send en kommentar