Projekt genoptaget

En pakke er landet fra Mette med de fineste stoflapper med alt fra søde får, katte og elefanter til flotte blomster. Pakker fra Anna og Tamra er også på vej. Så nu kan jeg slet ikke holde fingrene fra mit projekt igen. Nu har det også stået på pause lidt for længe :o)

Jeg NYDER igen at have tid til krea-projekter, bloggeri og ikke at forglemme en god loppetur både lørdag og søndag. I ønskes en dejlig fredag aften!

Kommentarer

 1. for et imponerende prosjekt!Dette er nok tidkrevende ja - men flott blir det :)

  SvarSlet
 2. Svar
  1. syr du i hånden, eller på maskine?

   Slet
 3. Puh hvor jeg kender det, jeg har også samme projekt liggende, det skal jeg vist også ha hevet frem, jeg mangler nu også lapper af stof i alle mulige slags, målet er stadig kun at have 3-4 sekskanter af hver type stof.
  men der mangler lige en 700 styks endnu ;) mine sekskanter måler ca 3cm, hvad str er dine på :)

  lige et link til mit:
  http://sarabournonville.blogspot.dk/2010/09/nsten-weekend.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sara.

   Mine måler nærmere 10 x 10 centimeter. Så der går det lidt hurtigere hos mig. Til gengæld valgte jeg fra start at gå efter et tæppe på over 3 meter x 1,5 eller deromkring. Vat og bagbeklædning er købt, så derfor får det den størrelse. Men en anden gang er jeg nok ikke så ambitiøs :o)

   Slet
  2. Hehe jeg plejer aldrig at købe vat og bagbeklædning før jeg er færdig med toppen ;-) måske fordi jeg gang på gang aldrig tror jeg bliver færdig i tide.

   Slet
 4. Fedt tæppe du er ved at lave :)

  SvarSlet
 5. virkelig hyggelig og skøn blog;-) Jeg følger..
  -Cecilie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det glæder mig, at du har lyst til at følge med :o)

   Slet
 6. Wa-uw!! Jeg har lavet et tæppe med sekskanter og er ved at være færdigt med nummer to. Det er virkelig et mønster som man ikke bliver træt af at kigge på med de patchwork-blomster!
  Helle.

  SvarSlet

Send en kommentar