Feriens fletterier

Fletterier til Hillerød Kulturnat og Store Genbrugsdag samt bestillinger ser dagens lys i denne ferietid. En endnu større sag af guldkarameller er på trapperne ligesom flere penalhuse er undervejs. Ferietid = kreatid, det er fantastisk!

Kommentarer

 1. De er bare så fine :)

  Jeg tror godt jeg så dig i går i Odense - håber I have en fantastisk koncert. Vigga rørte næsten ved Rasmus, så de 4.5 time vi sad foran hegnet var det hele værd! Jeg måtte nyde Nephew på afstand, men hold op - det var fedt alligevel!

  Kh. Betine

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber "næsten" var okay for Vigga? Super flot at hun i den varme holdt ud så længe. Det var SÅ ulækkert varmt og vagterne nægtede os vand før jeg selv havde fået det skidt.

   Men da Nephew gik på var det hele glemt for den næste 1,5 times tid ;o)

   Slet
 2. Apropros fletterier, så du Dronning Margrethe til kvindernes håndboldkamp mod Sverige i London? Hun sad helt tydeligt med en flettet taske i rød/hvide farver - det passede så også til resten af hendes outfit, samt det halve af publikummet ;o)
  Lægger lige et link, hvor man lige kan ane hendes taske.

  http://sporten.tv2.dk/ol/2012-07-28-tv-h%C3%A5ndboldkvinder-imponerer-dronningen

  Fortsat god sommer...
  Frille

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak for link! Så er det måske ikke helt så håbløst at tro, at hun måske engang vælger at lufte den sorte sag jeg bidrog med...

   Fantastisk sommer til dig også :o) Og dejligt du havde lyst til at dele link.

   Slet
 3. Hej :) tænkte på om du kunne tilføje en beskrivelse af hvordan du laver mønstre i dine flettasker på DIY'en, er dybt imponeret ;)

  SvarSlet
 4. Hej Helene
  Åh, du nyder helt sikkert din weekend, med koncerter og det hele :) Så flotte dine flettede tasker er, jeg er også helt imponeret :)

  Rigtig god ny uge til dig :)

  Kh Marthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Weekenden er blevet nydt, nydt og nydt med Nephew i Odense, Næstved og Valby. Det var bare SÅ godt :o)

   Tak for din søde kommentarer herinde og en rigtig god uge til dig også!

   Slet
 5. Hej jeg tænkte på om hvordan inspirationen kom til at lave en hjemmeside? for er selv lidt af en fletter og er netop selv ved at lave en hjemmeside men jeg mangler ligesom noget og tæntkte på om du kunne hjælpe mig?

  Hilsen FieMusen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Fie.

   Inspirationen til at oprette min egen blog, en speciel slags hjemmeside, kom, fordi jeg selv har læst andre blogs i nogle år efterhånden. Desuden havde jeg en blog på DR's tidligere ungdomssside SKUM.

   Personligt har jeg altid været glad for at være kreativ. Desuden har jeg altid været glad for at skrive, kommentere og debattere, hvilket jo også er "en vigtig lyst", hvis man vælger at oprette en blog på nettet :o)

   Hvis du har bare den mindste lyst og mod til det, vil jeg klart anbefale dig at oprette en blog. Der er så mange fede muligheder og positive sider af det. Jeg kan slet ikke anbefale det nok :o)

   Slet

Send en kommentar