For børn... og barnlige sjæle?


Der står godt nok på æsken, at det er for børn op til 10 år... Men mon ikke barnlige sjæle tæller med? Det vil jeg mene :o) I hvert fald har jeg ledt, ledt og ledt efter et sådan spil. Ikke for at spille det, men for at kunne bruge brikkerne til magneter. Her dur papbrikkerne desværre ikke.

Men nu er alt godt! 10 kroner og spillet var mit. Jeg vil nu grave alle mine gemte magneter frem og gå i krig med limen!

Kommentarer

 1. Hej
  Det var en sjov ide at bruge spillebrikkerne til andet end at spille med.Jeg har et spil inde i skabet det kunne være jeg skulle bruge brikkerne,!,:-)

  SvarSlet
 2. Så sent som i aftes spillede jeg dette spil med den store af mine børnebørn, han er lige blevet 8 så nu skal der jo nye udfordringer til. Jeg er ikke nogen spillenørd men både denne her og voksenudgaven er super dejlig hjernegymnastik i dette "skønne" sommervejr.
  Eva

  SvarSlet
 3. Præcis sådan et spil fandt jeg også for en del tid siden... Mine brikker er dog ikke "hule"... Min tanke var lige netop også at bruge brikkerne til noget kreativt :)

  SvarSlet
 4. Så heldig du var. Har også ledt længe efter spillet til samme formål:)

  SvarSlet
 5. Der skulle vel ikke være en brugsanvisning med til dette spil. min datter har også fundet et spil, men der mangler reglerne, og dem har hun efterlyst.
  laila-neumann@webspeed.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre. Ingen brugsanvisning i dette spil.

   Slet
 6. De magneter du har brugt til dem, hvor har du anskaffet dem? Har fundet et scrabble-spil i storskraldscontaineren i vores gård, og vil super gerne lave bogstavmagneter ud af dem, men mangler lige 60 magneter, der passer. ;o)

  Mange hilsner
  Karina

  SvarSlet
 7. Den dyre løsning er at smutte i Panduro. De har magneter i alle størrelser (næsten). Men personligt synes jeg de er urimeligt dyre.

  Ofte kan magneter findes billigere på hobbystande på diverse markeder samt i Tiger og store supermarkeder i rodekasser.

  Tillykke med dit fine storskraldsfund :-)

  SvarSlet

Send en kommentar