Hvordan ser dit køkkengulv ud?


Hvad ingen ser, har ingen ondt af! De 238 lapper her skulle gerne være forvandlet til et sengetæppe, inden resten af familien kommer hjem. Ellers bliver der ikke mad i aften, for helt ned til sidste kvadratcentimeter af køkkengulvet er fyldt med mine lapper :o)

Og der må syes!

Kommentarer

 1. Hold da op... Så har du da travlt! Det ser ellers ret godt ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret - min mås har bare svært ved at få lettet sig fra stolen foran pc'en :-)

   Slet
  2. Det kender jeg godt! God fornøjelse med syningen, er spændt på at høre, om du bliver færdig, så I kan få noget aftensmad i aften ;-)

   Slet
 2. Du er så vild til de der kæmpe projekter Helene!! Det ser virkelig fedt ud - og sikke fint fuglen titter frem midt i det hele :-)

  Go go go!

  Kh. Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, fuglen har fået ærespladsen :-)
   Den er sammen med Tamras elefanter eneste dyr på tæppet.

   Slet
 3. Det var da et STORT tæppe, men utrolig flot! Det bliver en drøm, når det er færdigt...og så tilgiver familien dig sikkert, at de måtte spise "madder" den ene aften, hvor du var færdig liiiiieee om lidt...:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. De har godt nok allerede brokket sig lidt "Du fylder!!".
   Dit lort er i hele huset osv osv. Vi får at se når sengetæppet er færdigt :-)

   Slet
 4. Mit køkkengulv er knapt så farvestrålende som dit. Det bliver et super flot tæppe. Glæder mig til at se det færdige resultat.... God tur med symaskinen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak! :-)
   Vi napper en tur igen i morgen.

   Slet
 5. Wauuu, vildt hvis du kan nå at få det færdigt.. Ellers er der vist dømt "take away" indtaget i sofaen :0)
  Glæder mig til at se det færdigt!

  SvarSlet
 6. Ej hvor er det fint Helene- lige nu laver jeg også lapper- så i aften er det mit køkkengulv der er dækket til- dog kun med 100 stk... lige nu ligger de på bordet og er klar....

  SvarSlet
 7. Sikke et vildt flot køkkengulv,måske skulle du klistre alle lapperne fast og så give det en gang lak,job done :)det bliver altså et lækkert sengetæppe

  SvarSlet
 8. Er du svimmel hvor ser det godt ud....det blir´ bare rigtigt godt.

  Mange hilsner fra Joan M.


  P.s: Er du obs på at når du har syet alle strimlerne sammen og skal samle dem, så gøres det fra skiftevis den ene side og den anden side..... ellers "vrider" det, jeg taler af erfaring.

  SvarSlet
 9. Hvor er det bare fantastiske samensætning af farver og stof
  flot flot

  SvarSlet
 10. Hvor ser det godt ud, men kan så lige sige, at mit stuegulv ser sådan ud. Er også igang med at sy sengetæppe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sært som vi får gang i de samme projekter på samme tid.

   Slet
  2. Ja, lidt sjovt, men vi er jo også næsten navnesøstre

   Slet
 11. Ejjj hvor er det flot. Sådan et køkkengulv vil jeg gerne have... God sy-lyst ;-D

  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak.
   En smule upraktisk på sigt, men ja, godt set det jo ud :o)

   Slet
 12. Mit køkkengulv er ikke så farverigt / spændende som jeres men forleden dag lagde jeg også mit patchwork tæppe blokke op på (stue) gulvet. Jeg har kun brugt Kaffe Fasett stoffer og glæder mig meget til at det er færdigt (læs om lang tid .....) inden da skal jeg quilte mit sengetæppe i hånden Eller ind imellem ??? Jeg ved desværre ikke hvordan jeg sender et billed med her i kommentarfeltet min IPad og jeg er nye venner, men rigtig gode venner Den er skøn
  Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. En patchwork-kyndig loppegænger hev engang en bog op af sin taske og viste mig nogle patchworkprojekter udelukkende af Kaffe Fasett stoffer. Var i starten lidt skeptisk, men jeg må medgive, at sådanne projekter sammensat udelukkende af de specifikke stoffer er helt fantastiske. En farveeksplosion når det er bedst.

   Slet
 13. Hvor ser det bare helt vildt lækkert ud, fantastiske farver, og man kan sidde og kigge på billedet længe og opdage nye fine små detaljer på stoffet, tror endda jeg kan skimte et stykke med lyserøde æbler du har fået fra Tamra som Tamra har fået af mig :) (har i øvrigt fundet et lille pudebetræk mere i det stof hvis du mangler)
  Glæder mig til at se det færdige resultat :)

  SvarSlet
 14. Jeg har nemlig fået et par lapper af Tamra.
  Jeg vil gøre det sådan, at jeg, når tæppet er færdigt, laver et indlæg, hvor jeg linker til alle dem der kommer stof fra. Der er jo nemlig både dine æbler, Mettes (Kirkesjovs) fugle og en masse af Tamras skatte.

  Håber det er i orden? :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ja helt i orden :) det var ikke derfor jeg skrev, havde bare fundet mere af stoffet jeg gerne sender til dig hvis du vil have det :)

   Slet
  2. Hvor er det sødt af dig :o)
   Har sendt en mail!

   Slet
 15. Det blir da bare et super lækkert sengetæppe :)

  SvarSlet

Send en kommentar