Siger man a, må man også sige b

Og sår man citroner, må man da også så appelsiner!?
Velkommen til orangeriet :o)

Kommentarer

 1. Spændende, hvordan har du sået citroner og appelsiner - bare ved kerner af dem?

  SvarSlet
 2. Ja, ganske enkelt.
  Hvis du vil forsøge, så vær opmærksom på:
  1. Mange af frøene spirer slet ikke, så så rigeligt.
  2. Kernerne er utrolig lang tid om at spise :o)
  (Ellers også er det bare mig som er lidt utålmodig!)

  SvarSlet
 3. Jeg har selv sået citroner, og de stod måske en måned før jeg så noget til dem... Var også ved at gå til fordi jeg ikke vidste om de skulle smides ud eller gemmes ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fantastisk! Så er jeg ikke den eneste der synes det tog laaaaang tid :o)

   Slet
 4. Efter a (ppelsiner) kommer b (ananer) ??? Dejlig blog Du har! Jeg elsker dine hæklede potteplanter :D Jeg kan ikke få en eneste grøn plante til at overleve mig, så måske jeg hækler mig en citronplante, men jeg kommer vist aldrig til at så en....

  SvarSlet
 5. Jeg har 6 store vitro planer. De er sat i 3 potteter 2 og 2 snoet sammen. De er nu blevet ca. 30 cm. høje og kraftige. Jeg startede med kerner, som skulle smides ud , men puttede dem i stedet ned ved mit oliventræ. Ganske spændendøme

  SvarSlet

Tilføj en kommentar