Til i aftenHar en lille date med et par andre bloggere i aften, hvorfor jeg skulle bruge en kage. Dette fandt familien ud af, så hvem ville også gerne have en? Nu har jeg altså lavet to! Med friske bær fra haven, bare for at forsøge at opveje alle kalorierne en smule :o)

Chokoladekage med nutellacreme og friske bær. Længere rækker min kreativitet i køkkenet ikke!

Kommentarer

 1. Uhhha den ser lækker ud, glæder mig til sætte tænderne i den:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for en hyggelig aften og en super lækker kage, den opskrift må vi have:-)

   Slet
 2. Lyder da lækkert.. Bare jeg sku' med :)

  SvarSlet
 3. Mums!! Glæder mig til at spise den! :-)

  SvarSlet
 4. De ser dælme gode ud - lige noget for en sød tand :)

  SvarSlet
 5. Uhm, det ser lækkert ud!

  SvarSlet

Send en kommentar