Af Haribo

En lille pung af Haribo slikposer udelukkende så dagens lys her i weekenden. Tror aldrig jeg bliver træt af at se plastik, som ellers skulle være smidt ud, som nye og farverige tasker og punge. Specielt de farverige som dem her får mit humør i vejret.

Jeg modtager stadig bestillinger på sådanne punge i både farver, sort, hvis og sølv. Dog kan det tage lidt tid at samle slikposer nok til pungene i farver. Priser og størrelser kan ses på min salgsside.

Kommentarer

 1. Svar
  1. Tak! Faldt lige over din vejledning til at lave æsker af toiletruller her forleden. Det er simpelthen SÅ genialt!! Jeg laver formentlig et indlæg om dem på et tidspunkt. Er det okay, hvis jeg lover at linke til din dejlige blog? :o)

   Slet
 2. Den er virkelig flot, sejt at du har brugt Haribo-slikposer. Er det de små eller de store? Kan forstille mig, at de små må være meget svære og langsomme at fumle med?

  Super flot!! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er flettet af mindre tern. 4 x 9 centimeter måler stykkerne. Den størrelse er i mine øjne den bedste at flette med. Bliver leddene mindre, er det noget pilleri, og bliver de større er det stort at side med.

   Slet
  2. Ja, jeg er helt enig. Synes at når det bliver helt småt og leddene bliver for korte, er det ikke til at have med at gøre. Jeg bruger selv meget teposer. 4 x 9 er en meget fin størrelse. I al fald, rigtig flot pung og fed idé. :-)

   Slet
 3. Du er bare så god til de fletterier! Jeg har været i gang med en pung efter din DIY i måneder, men kan ikke tage mig sammen til at tape teposerne :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Der vil jeg tilstå, at jeg også skal tage mig sammen til at få plastet de papirsting jeg fletter af. Når gerne at få samlet hele Erik Kold bøtter fulde, før jeg kommer i skub.

   Men det er SÅ dejligt, når det er gjort :o)

   Slet
 4. Hej Helene!

  Som din faste læser vover jeg mig på at spærge dig om råd :o)

  Jeg vil prøve at lave en flettet pung/taske, og samler materiale til det. Jeg har fundet nogle muligheder fra min dagligdag, og vil spørge din mening. Du kan se billeder i mit sidste indlæg

  http://cupcakebyme.blogspot.dk/2012/08/begyndelse-pa-en-samling.html

  - Synes du at alt det kan bruges? Måske skal noget tapes?

  - Det andet spørgsmål om størrelse af rektangler, som skal klippes ud. Jeg fik engang at vide om en regel at længde=2xbredde+0,5 cm. Passer det? Eller hvordan skal jeg udregne det?

  Fra frugtstænger kan man max klippe ud i 5 cm bredde (børnene åbner dem lidt skævt, så bredere bliver det ikke). Mens størrelse af papir fra Werther's Original er 7x8,5 cm. Resten er større papirer, og her kan man variere selv. Hvordan skal jeg løse den gode?

  Tak på forhånd!
  Vh Elena

  SvarSlet
 5. Hej Elena.


  De ting du samler, kan du sagtens bruge. Der er dog et lille men. Papiret fra eksempelvis frugtstængerne er meget tyndere end eksempelvis dine Capri Sonne. Derfor vil jeg nok plaste det tynde plastik, så det bliver tykkere.

  Angående størrelse på rektanglerne, er det næsten korrekt. Jeg bruger + 1 centimeter i stedet for + 0,5 centimeter.

  Jeg vil lade være at bruge papiret fra Werthers Original. Eller alternativt flette af det for sig. For klipper du eksempelvis Capri Sonne i så små tern, kan det ikke flettes og sættes sammen. Så skal du i hvert fald næsten bruge pincet og hive meget hårdt.

  SvarSlet
 6. Tak for svaret, Helene! Nu er jeg kun i begyndelsen af. Vi må se hvad det bliver til :o)

  SvarSlet
 7. Hej. Super flot blog :D Jeg har lige er spørgsmål: hvordan åbner du poserne? (skal de åbnes på en bestemt måde) jeg fletter selv tasker ovs. Så dine ideer er fantastiske <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg klipper splejsningen af i toppen og i bunden af posen. Herefter klipper jeg på hver side af splejsningen bag på posen. Så ender du med en reel firkant uden splejsninger og kanter :o)

   Slet

Send en kommentar