Er du vågen nu?

... og har du en Facebook-konto? Kunne jeg mon lokke dig forbi denne (Retro Bixen) Facebook-gruppe og fortælle mig, om der et eller anden sted findes en mailadresse til indehaveren af klubben?

Hun har en Erik Kold osteklokke, som jeg MEGET gerne vil byde på :o) Tak!

Kommentarer

 1. Jeg har prøvet at tjekke siden igennem, og jeg har ikke kunne finde nogen mailadresse. Det virker umiddelbart som om, at man kun kan købe tingene via facebooksiden. Desværre :( men vil gerne rose din blog for at være inspirerende og lige i min ånd om at genbruge. Det er virkeligt dejligt at læse om alle dine projekter og din søgen efter gamle ting. Har forsøgt mig at lave tasker ved at flette ved hjælp af dine vejledninger, og det lykkedes mig også at lave en pung, er bare aldrig kommet videre med mine fletterier, på grund af min tålmodighed men tak skal du alligevel have. Kh. Julie :)

  SvarSlet
 2. Go morgen den osteklokke er der bud omkring på, jeg tror bare du skal skrive hvad du ønsker og gi også skrive om du ikke kan få hendes mail adresse, jeg ved hun ofte sider ved pceren. håber det lykkes for dig. klem

  SvarSlet
 3. Hej Helene,
  Jeg mener at facebook automatisk lavede emailkonti for alle medlemmer for et stykke tid siden. Det skulle være brugerens id og så bare @facebook.com til sidst. Id'et på ejeren af Retro Bixen tror jeg er annemariesp (det der står url'en når man går ind på hendes profil).
  Jeg har ikke selv prøvet at bruges disse emails og ved ikke helt hvordan det fungerer, men du kan læse mere om det her: http://www.facebook.com/help/?faq=224049364288051
  Jeg håber det lykkes for dig.

  SvarSlet
 4. der budt 125 kr på den lige pt tror du/man skal være på FB for at byde ..

  SvarSlet
 5. har kontaktet hende for dig - jeg har handlet med hende før

  SvarSlet
 6. Tak fordi I tog jer tid til at undersøge sagen!
  Stinne har nu hjulpet mig med at komme i kontakt.
  Så er det bare at krydse fingre for, at den kære OST kommer i min retning :o)

  SvarSlet

Send en kommentar