Gårsdagens loppefangst

En solbeskinnet tirsdag aften blev brugt med der der lignede hele Sjællands befolkning på en loppegård i Nordsjælland. Hold da ellers op med mennesker. Jeg er muligvis gået forbi en masse kup - men det var simpelthen ikke til at se det hele.

Kommoden har en lille pige dekoreret smukt med blomster og klistermærker. Men med lidt tapetrester bliver den med garanti fin igen! Ellers var der et par dynebetræk og en utrolig gæstfri bøjle, velkommen.


Kommentarer

 1. sikke et fint sengebetræk :) jeg elsker gul!

  SvarSlet
  Svar
  1. Farven snyder måske en anelse. Den er egentlig mere "Peter Plys" end solgul. Men ja, gul er bare SÅ fin. Den er også min favorit for tiden :o)

   Slet
 2. Du gør det igen - og igen (måske inspireret af dit favoritband?) - lækre sager!

  SvarSlet
  Svar
  1. I så fald mangler du et og ;o) Igen og Igen og!
   Ja, jeg har squ været heldig igen :o)

   Slet
  2. Nu fik I mig til at synge Nephew- inde i hovedet- ikke nogen dårlig ting! Hverken Nephew eller at det kun er inde i mot hovede at jeg synger.... Der er bare så meget Morfar over de der bøjler i mit univers :-)

   Slet
  3. Jamen så er missionen lykkedes - Nephew er, ja nemlig, en dejlig ting!
   Det er meget forskelligt, hvad folk associerer bøjlerne med. Nogle med morfar, andre med kolonihave og genbrugsbutik :o)

   Slet
 3. Så fine ting du har fundet elsker bare de der bøjler.... og er sikker på du får den lille kommode rigtig fin.

  SvarSlet
 4. Fed kommode.. Glæder mig til at se den efter du har pyntet den ;)

  SvarSlet

Send en kommentar