Hæklerier som ikke kræver vand

Så fik jeg færdiggjort min kæmpekaktus og pottet den i en hvid urtepotteskjuler fundet hos Spejderne i Farum til ingen penge. Opskriften er på trapperne, hvis nogle af jer skulle have lyst til at fremstille en selv :o)

Den anstrengelse som tilblivelsen kræver er virkelig det hele værd, for efterfølgende behøver man ikke engang at løfte vandkanden eller gøde. Tilmed tåler de både fuld sol, bidende kulde eller skygge - ingen problem!


Kommentarer

 1. De er så fine! Må prøve det af før eller siden :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. Hej.
  Hvor er de bare flotte og sjove ;-)
  Jeg er virkelig imponeret over alt det, du får produceret!
  Vh
  Anette

  SvarSlet
 3. du er bare så vild med en hæklenål, tror snart jeg må afprøve en kaktus eller 2

  SvarSlet
 4. De er virkeligt fine dine kaktusser... Måske du kan lave et link ind til Yarnfreaks opskrifter på kaktusser også, hvis ikke det er noget du skal tjene på...? :) Jeg synes Camilla gør et så fint stykke arbejde med at få butikken til at køre rundt med nye opskrifter og kreative projekter, at det er værd at støtte op om... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har som tilføjelse til min DIY, som jeg netop er ved at rette for stavebøffer lavet et afsnit med links til blandt andet Camilla og Yarnfreak, så tjek! Den er klaret :o)

   Slet
 5. De er simpelthen så skønne! Jeg er super dårlig til opskrifter, men må vist lige prøve alligevel! : )

  SvarSlet
 6. Hej Helene.
  Er blevet meget grebet af dine kaktus projekter, er ved at færdig gøre min første. Jeg har syet rulleøjne på. Det er faktisk meget godt! og giver et sjovt præg.
  Glæder mig til DIY på den store.
  Vh Mie

  SvarSlet
 7. De er bare så fine, må finde mig noget garn der passer. Der er jo perfekte til børneværelset.
  Hilsen Heidi fra Egholmvej 16

  SvarSlet
 8. De er rigtig flotte, og de har inspireret mig til at lave nogle selv. Rigtig dejlig side.
  Mvh Camilla

  SvarSlet
 9. De er simpelthen fantastiske!!! Ligesom alt andet du laver, hver gang jeg er inde på din blog bliver jeg simpelthen så inspireret til at komme i gang selv :) Hvem der dog bare kunne hækle :) det må jeg lære en dag.

  SvarSlet
 10. Oh my these are darling...so fun to have in the home. xoxo

  SvarSlet
 11. Jeg glæder mig helt vildt at opskriften kommer! De passer perfekt ud til badeværelses uden vinduer. Et lækkert alternativ til en kunstig plant, som tilmed vil bring smil frem på de fleste! :o)

  SvarSlet
 12. Hej. Er det muligt at få fingerne i en opskrift? Har du også opskriften på en orchiede?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du tro - jeg har postet den i et særskilt indlæg: http://genbrugblirguld.blogspot.dk/2012/08/endnu-en-hklet-kaktus-diy.html

   Slet
  2. En orchide kan jeg desværre ikke klare

   Slet

Send en kommentar