Mere af teposer

Med lidt hjælp fra Pia, er det lykkedes mig at finde en ny kilde til folderier af teposer. Bonus er det, at bøgerne åbenbart at standart inventar på stort set samtlige kommunale biblioteker!

Kommentarer

 1. I am a fan of your blog. I like these things you post.
  Groeten uit Nederland.

  SvarSlet
 2. Hold da op, hvor er de flotte! Kan du afsløre, hvilke(n) bog, du har fundet folderierne i? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den store bog om tebrevsfoldning. Der er to bind :o)

   Slet
 3. Hvor er de flotte, godt jeg ku' hjælpe.. Jeg kan afsløre at jeg har haft lånt bogen på biblioteket siden oktober 2010, og har bare fornyet og fornyet og fornyet, og åbenbart er der ingen andre i kommunen med samme interesse :)

  SvarSlet
 4. ej hvor er de altså bare flotte :) kunne være man skulle prøve at lave sådan nogen nu hvor man er begyndt at drikke en del te ;)

  SvarSlet
 5. Så fine de er, jeg må prøve en dag:)

  SvarSlet
 6. Hvor er de skønne. Jeg må vist på biblioteket.
  Pas nu på med at låne den for meget - så kommer den jo aldrig på udsalg som en af de bøger, der aldrig bliver lånt ud ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nå ja for den da. Den side af sagen havde jeg ikke lige tænkt over...
   Jeg vil bare næsten ikke undvære dem i så lang tid, for så måske at de alligevel ikke bliver kasseret til bogsalg.

   Slet
 7. Elsker mine, har haft dem i nogle år efterhånden, det er de bøger jeg synes er bedst af dem man har kunnet/kan få til teposefoldning :)
  KH Micha

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes virkelig også de er på et helt andet niveau end mange af dem jeg har haft brugt. Ellers skal man anvende nogle udenlandske bøger og så droppe at læse teksten og kun tyde billeder :o)

   Slet
 8. Man kan jo også kopier de sider man har brug for.

  Jeg har også lånt mange bøger om teposefoldning. Jeg gør altid det at jeg laver en foldning af hver, som er i bøgen og ligger i en lille pose. Dem kan jeg så senere hive frem og studere, hvordan jeg har foldet dem. Synes ikke altid man kan huske det ud fra en tegning men når man har modellen i hånden er det meget nemmere :-)

  SvarSlet
 9. jeg har begge bøger men får dem ikke brugt da det ikke rigtig er noget der fangede mig hvis det har interesse må du få dem for 100kr stk (eller kom med bud) de er næsten ikke brugt

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak for tilbuddet, men jeg har nu lånt begge bøger fra det lokale bibliotek :o)

   Slet

Send en kommentar