Servicemeddelelse

I dag var det så meningen, at den tidligere nævnte artikel/reportage af Christel om genbrug, mine kreative påfund og ja, lidt om mig, skulle være en del af et tillæg til Jyllandsposten. Sådan blev det desværre ikke.

Hos JP har man valgt, med utrolig kort varsel, ikke at udgive tillægget alligevel. Så ingen reportage herfra lige foreløbig. Måske den udkommer i en anden sammenhæng!? Det håber jeg lidt på, nu der er lagt så mange timer i den.

Øv øv øv...

Kommentarer

 1. Ej hvor ærgeligt, havde lige glædet mig :-) Men tak for oplysningen, så sparer jeg pengene til avisen ;-)

  SvarSlet
 2. Øv øv lød ellers rigtig spændende.::

  SvarSlet
 3. øøøvvv....Sikke en skuffelse. Jeg håber den kommer i en anden gang :)

  SvarSlet
 4. Der kan de da ikke være bekendt....
  Håber det kommer på et senere tidspunkt.
  Anette

  SvarSlet
 5. Strengt! Den har bare at udkommeen anden gang. Super øv! :/

  SvarSlet
  Svar
  1. Strengt dækker egentlig meget godt den følelse, som jeg går rundt med. Ikke så meget strengt over for mig, men mere for Christel og Camilla, som hver har brugt lang tid på henholdsvis tekst og billeder.

   Og så dropper de tillæget med så kort varsel...

   Slet
  2. Det er virkelig en ærgerlig situation! Selv fik jeg først besked om aflysningen af tillægget to dage forinden. Jeg krydser også fingre for, at artiklen bliver trykt i en anden af JPs publikationer, så I alle kan se & læse mere om Helenes passion for genbrug.

   Slet

Send en kommentar