Inspireret

Sådan ser et af mine påbegyndte fletteprojekter ud for tiden. Måske I kan gætte hvad det skal blive til? Som jeg afslørede forleden, er projektet kraftigt inspireret af Annas fine kreationer.

Kommentarer

 1. Spændende, jeg tænker god gammeldags lyd:)

  SvarSlet
 2. Jeg ved godt, hvad det er, genialt:-) Dejligt at vi kan inspirere hinanden herinde i blogland:-) God weekend.

  SvarSlet
 3. Hihi, nu må Du vide Helene, jeg kommer fra Tyskland men arbejder og studerer i Danmark, så jeg har da set meget til de der musikkassettebånd her i Danmark, men nede i Tyskland er det ikke noget man går og vil have idag, tvært imod er det sådan man ikke kan finde noget med hverken udseende eller til selve båndende, hvad jeg selv er utrolig ked af. Jeg ville gerne kunne give mine to børn en kassetspiller, hvor har vi nydt det da jeg var barn. Men den eneste sjov mine to kan se i det er at pille båndet ud, hvad kan ende i nogle fede billedideer, men selve tingesten, tja, den er helt out her. Derfor er jeg bare endnu mere glad over at se noget som har det som inspirationher på bloggen! Dine Fletteting er fede i sig selv, den måde hvordan Du kan gengive billeder i dine fletterier er over the top too cool!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg går faktisk og fletter på et kassettebånd mere - og det ligner en del mere end dette fletteri. Havde jeg en iphone, havde den fået et kasette-itui. Og jeg forestiller mig, at jeg engang skal have et maleri op af et kassettebånd også.

   Jeg knuselsker dem og er ret ærgerlig over, at de bliver udfasede...

   Slet

Send en kommentar