Dagens julelopper

Jeg juler ufortrødent videre for fuld skrue, selvom kalenderen kun viser den 11. november i dag. Det plejer ellers aldrig at ske for mig, især ikke så tidligt, men julestemningen har virkelig indfundet sig i år på trods af den ikke eksisterende sne og endnu ikke spillede julemusik i radioen.

Julestemningen fik lige et ekstra nøk opad i formiddags, hvor jeg besøgte det lille lokale loppemarked. Her har jeg tidligere fået Daisy stel og Lotus skål kastet i nakken til ingen penge. De havde denne måned fundet julesagerne frem. Planen var at jagte de små fluesvampe af træ til små lys. De dukkede dog aldrig op.

Hvad der til gengæld dukkede op i rodekasserne var sagerne her. Kasserne var lukket, så det var med "Kinderægs følelsen" fra jeg var lille, at de blev åbnet. Heldigvis indholdt de tilnærmelsesvis guld til samme billige priser, som jeg tidligere har oplevet. Disko kugler, fugle, grankogler, mønstrede kugler, klokker og en enkelt trompet. 41 stykker pynt i alt.

Desværre nåede en hurtig ældre dame at snuppe en kasse med 6 fugle foran snuden på mig. Heldigvis var der to i min ene kasse, så de 6 er hende nu vel undt.

Kommentarer

 1. Lykken må være et slikt loppefunn! ;)
  Siri

  SvarSlet
 2. Åh du er heldig:-), er vild m den sølv kugle m hul :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare fine, sikke et heldig fund du har gjort der. Selv var jeg heldig at finde svampe stagerne i går, de kan se dem på bloggen med fine lys i.
  Må jeg være fræk at spørge hvad din pris grænse er for kugler, jeg syntes jeg er gået forbi rigtig mange i år, men priserne har været alt for høje efter min smag, men måske det bare er mig der er lidt fejl på den

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha... Jeg er MEGET sparsommelig hvad pynt angår, for det er jo en luksusting og ikke en nødvendighed. Min grænse går ved 5 kroner. Jeg har aldrig betalt mere pr. styk.

   I dag landede prisen på 55 kroner for alle 41 stykker pynt :o)

   Slet
 4. Hvor har du været heldig... hvor er de bare fine de kugler, klokker og ikke mindst fuglene..
  Er sikker på dit juletræ bliver såå fint...
  Smil Lone

  SvarSlet
 5. Som at se min mors juletræspynt , vi har det hele, dog er trompeterne (eller hvad sådan en nu hedder) grønne og sølv, - og den der "ovale/dråbeformede" kugle der ligger øverst er i lidt mere afdæmpede farver, huker dem som svagt lyserød og guld, men må tjekke når vi når julepynts tiden.

  SvarSlet
 6. Det er de mest fantastiske loppemarkeder du kommer forbi.
  Jeg skal lige kigge om jeg har for mange svampestager ellers kan vi måske bytte?
  Kh pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvilket byt havde du i tankerne? Julepynten her er jeg desværre allerede så forelsket i, at den er nød til at blive her :o)

   Slet
  2. Det var julepynt jeg havde i tankerne, men kan godt forstå at det må bo hos dig:0)

   Slet
 7. Åh ja, dér under en af kuglerne ligger fuglen:-) De havde flere i den lokale genner, så sig til, hvis jeg skal suse over gaden efter resten...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har sendt dig en mail :o)
   Du må meget gerne suse afsted!

   Slet
 8. Hvor fandt du dog det fine pynt henne? Sig endelig til hvis du faldet over mere, er på jagt!

  SvarSlet
  Svar
  1. På et meget lille månedligt lokalt loppemarked. Desværre har de "kun" julepynt fremme på november og decembers marked. Så der går nogle måneder, før det kommer frem igen. Men jeg holder altid øje med den slags ;-)

   Slet

Send en kommentar