Kuvert af mælkekarton

Her følger endnu et afsnit af følgetonen om de utallige måder man kan vælge at genbruge sin mælkekarton på. Dette "afsnit" omhandler hverken hvordan du kan folde en æske eller lave en pung, men i stedet hvordan du kan sende ting i en mælkekarton.

Forleden fandt jeg denne hjemmeside med disse 2 inspirerende billeder.

Mit forsøg er udført relativt hurtigt, og er derfor ikke nær så fint som de kinesiske kuverter af mælkekartoner vist i linket. Bunden er syet sammen med knappenåls sting mens der er skåret en rille hvor spidsen af lukningen kan puttes ind. Ingen lim, ingen tape og ikke så meget hokus pokus. Kun kartonens bund og top er klippet af.

Super fin, kraftig og stiv kuvert som helt sikkert vækker opsigt! :o)

Kommentarer

 1. Fin ide - og det er nogle fine knaphulssting du har lavet ;-)

  SvarSlet
 2. Endnu en super god ide til at bruge mælkekartonerne i stedet for bare at smide dem ud. Den skal helt sikkert bruges, selv om jeg nok vælger en løsning med noget tape. ;o)

  SvarSlet
 3. Sejt - super brug af mælkekarton (:

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke ;o) Skal bare lige havde fundet nogle super fine mælkekartoner uden for meget stregkode, infortekst og irriterende farveprøver ;o)

   Slet
 4. Genial ide, thanks 4 sharing...

  Man kunne vel spare syningen ved at lukke bunden på samme måde som toppen eller bruge hæfteklammer

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak :o) Ja, du har helt ret. Syningen kan sagtens spares ved samme lukning i bund, klips, lim eller dekorationstape. Skal have forsøgt mig med, om man kan bruge kartonens bund til noget i stedet for at klippe den af.

   Slet

Send en kommentar