Luksusproblem

Det er ingen hemmelighed, at de helt bitte små bøtter til krydderi fra Erik Kold står mit hjerte nær. Faktisk så nært, at jeg har fået skrabet hele 21 styks sammen. De har længe stået pakket ned, klar til at tage med, når jeg forhåbentlig til sommer får mit eget lille hyggelige sted at bo blandt loppefund og kreaprojekter.

Efter at have kigget lidt med hos Jeannett og set hendes fine samling, fik jeg sådan lyst til at pakke mine egne bøtter ud og have dem stående fremme. Desværre kan jeg ikke vise dem frem i et lækkert køkken endnu. Men bøtterne bliver med garanti noget af det første som bliver pakket ud og sat frem, når jeg har fået et lille køkken et sted. Ind til det sker, må I nøjes med billedet her.

Jeg håber på sigt at kunne få byttet lidt brune bøtter til nogle mere farverige. Jeg synes brun er en rigtig fin farve, men her tager den lidt overhånd i mine øjne. Det kan vist kun kaldes et luksusproblem!

Kommentarer

 1. Hold da op!! Der er godt nok mange ;) ...Men de ser jo fine ud, når de stablet sådan side om side :)

  SvarSlet
 2. wow sikken en masse de er bare så fine og søde :) skøn samling du har ;)

  SvarSlet
 3. Lækkert billede, jeg bliver altid så glad når du viser dine bøtter frem. Nok fordi jeg selv har samme forkærlighed for dem:)

  SvarSlet
 4. Skøn, skøn, skøn, samling, de små er nemmelig helt specielle. Jeg er vildt misundelig, men kun på den gode måde selvfølgelig ;-)

  SvarSlet
 5. Wauwww. det ser godt ud samlet!

  SvarSlet
 6. Husker alle de farvede fra min barndom, - og har som sagt aldrig haft noget forhold til dem, - men jeg bliver gladere og gladere for alle de hvide bøtter, de er flotte og dem har jeg aldrig set nogen ha' - hverken nu eller i gamle dage
  ;-D

  SvarSlet
 7. Jeg er lige nødt til at vise dig denne side! :)
  http://www.carlsh.dk/retro/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for linket! Den ene fristelse efter den anden :o)

   Slet
 8. Du må endelig sig til, har vidst mange røde og ingen brune :)

  SvarSlet

Send en kommentar