Året der gik 2012 - MartsI marts måned rundede bloggen hele 1000 faste læsere. Herudover fyldte en masse fletterier og vejledninger til flet en del, både drager og store tasker blev det til.Bloggen fik fin omtale i skolebladet Frikvarter, som jeg selv var flittig læser af i folkeskolen. Herudover fik jeg skrevet en masse om Store Genbrugsdag og min deltagelse i 2012.


Månedens mest læste indlæg:
#1 - Hanke på flettede tasker (DIY)
#2 - Denne grønne sag
#3 - Loppe-links

Månedens bedste loppefund:
#1 - Middag for 12
#2 - Mere Wiinblad
#3 - Æggebægre til påske

Kommentarer

  1. Fed idé med "året der gik"-indlæg. Sikke meget du har nået :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Dejligt at høre - for at jeg selv synes det var en fed ide, betyder jo ikke nødvendigvis, at mine læsere også gør det :-)

      Slet

Send en kommentar