Mangler "kun" 2,2 procent

2,2 procent er jeg fra at føre Terracycle og Tassimos store genbrugskonkurrence. Desværre kan man kun stemme til og med imorgen - så jeg tror desværre løbet om 1. pladsen er kørt. Men en 2. plads er godt nok også fint :o)

Tusinde tusinde tak for alle jeres stemmer!! Dem er jeg utrolig beæret over at have fået! Skulle du endnu ikke have stemt, så kan det gøres lige her.

Kommentarer

 1. Jeg vil gerne gå ind og stemme... Men hvor stemmer jeg når jeg kommer ind på siden?

  SvarSlet
 2. Svar
  1. Godt du fandt den. Og tak for stemmen :o)

   Slet
 3. Stemmer da også lige for min mand:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen fantastisk :o) Nu er skellet faktisk nede på under 1 procent!

   Slet
  2. Og man kan da også stemme fra sin telefon - og hvad skete der så lige med procenterne....:):)

   Slet
  3. Ja man kan så :o) Procenterne ser SÅ godt ud!

   Slet
  4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
 4. Hej Helene

  Jeg har stemt 3-4 gange! Går lige ind og stemmer et par gange mere i aften. Der står godt nok, at man kun kan stemme én gang, men den har da registreret min stemme hver gang. Ellers gør jeg det bare fra min pc og iPad i aften. Dem har jeg ikke brugt endnu :-)

  Kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange mange tak :o) Jeg begriber dog ikke hvorfor du kan stemme flere gange!? Hmm... Hvordan ser du så resultatet?

   Slet
  2. Den kommer bare frem med et resultat, når jeg har stemt. Nu har jeg lige gjort det to gange igen - fra min pc og min ipad - og nu fører du :-)

   Slet
  3. Måske der er fejl ifm. afstemningen så!? Når du kan stemme flere gange. Det virker jo så ikke specielt seriøst i forhold til det endelige resultat...

   Tak for din stemme :-)

   Slet
  4. Måske har den bare ikke registreret min stemme de gange, jeg har gjort det? Det ved jeg faktisk ikke, men jeg har kunnet klikke på den flere gange. Det burde man jo ikke kunne, hvis man kun kan stemme en gang. Så burde den jo bare vise resultatet og ikke der, hvor man kan klikke for at stemme. Mystisk...

   Slet
  5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  7. Jeg vil tro, at din stemme er registreret - og altså ikke registreres mere end en gang - som den jo bør. Men underligt alligevel.

   Slet
 5. Hej Helena.
  Spændende dyst .-)
  Jeg har opgivet - har fået en masse ind og stemme på mig - uden at procenterne er steget ? Syntes at det er et mystisk system ? Men pyt din kurv er skøn og jeg så gerne at du vandt, frem for kaffepose kjolen :-) Hvis du trods alt vinder og jeg får point som tredje pladsen (til køb af kapsler) - ja, så får du dem :-)
  Venlig hilsen Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  2. Hej Gitte. Tusinde tak :o)

   Jeg må desværre se mig slået af kjolen, som det ser ud nu. Jeg er enig i dig med systemet - måden bidragene har rykker sig på mod hinanden er spøjs. Men det kan måske være noget med, at der går fastsatte intervaller imellem den opdatere procenterne på de forskellige bidrag.

   Desværre er der sådanne upræcise hændelser forbundet med sådanne åbne afstemnings systemer baseret på Cookies..

   Slet
  3. Hej Gitte , det er nemlig lidt sjovt med den afstemning, for det var Helene der førte stort, der den allerførste dag, da jeg afgav stemme (formentlig fordi jeg stemte lige som afstemningen begyndte) da jeg gik i seng var det kaffekjolen der førte , og stadig så godt som ingen stemmer til dig og manden med figuren. Da jeg stod op næste dag var det dig der førte så stort at jeg tænkte det kan da ikke lade sig gøre... Få minutter efter var du igen nummer 3..... Mystisk ikke ??? Det er som om stemmerne slet ikke rykker noget, og det næste øjeblik rykker det så meget at der burde ha været 100 stemmer der skulle ha afgjort det ??? Ville ønske de skrev hvor mange antal stemmer hver havde fået , det ville give meget bedre overblik..... Pøj pøj til jer begge to

   Slet
 6. synes du skal vinde, kjolen er ikke så fantastisk, jeg kan slet ikke forstå du skal kæmpe sådan imod den :) har stemt en gang og jeg kan ikke gøre det igen, jeg ser resultatet når jeg kommer ind og ind til videre fører du :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan skal det jo også være - at man kun kan stemme en gang :-)

   Jeg begriber bare ikke, hvordan afstemningen opdateres. Sidst jeg kiggede førte Lones kjole meget. Nu fører jeg "pludselig" med over 1 procent... Men det er da til min fordel lige pt. :o)

   Slet
  2. Nu er den så opdateret igen - og kjolen fører.
   Det ændrer sig virkelig fra opdatering til opdatering!

   Slet
 7. Ja jeg undres også, jeg kan se at den står lige, og har gjort det en rum tid nu, jeg ved der er stemt tre gange på dig lige nu (fra tre forskellige personer) men intet flytter sig ???? Mystisk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var her det ville være rart at kunne se hvor mange personer der har stemt. Så kunne man regne ud, hvor mange stemmer der skulle til at rykke 0,1 procent eller mere/mindre....

   Slet
  2. Lige præcis, synes afstemningen virker mærkelig , seføli er det den med "flest venner" der vinder, det er jo ikke en side folk lige dumper forbi tilfældigt - lad os gætte på at manden med skulpturen ikke har delt sin afstemning med nogen, siden han har så få likes... Men når det så er sagt, ville det så ikke være ham folk der dumper forbi siden uden at kende jer ville stemme på fordi den er "flottest" ???? Ergo burde den jo ha flere likes ??? Men dem jeg har fået til at stemme på dig har som begrundelse sagt at du har brugt mest tid, har været mest krativ, og den er mest anvendelig .... og synes også en sagde at de andre havde brugt andet end kaffeposer (det har jeg ikke tjekket, men tror der menes pynt til træet osv) Jeg har delt afstemningen en del gange på min facebook, og det giver sefølig lidt likes fra mine venner, men FÅ likes, fordi det jo er en de ikke kender de stemmer på.... så mit gæt er at havde du haft en facebook selv, så ville du ha fået flere likes, - og at det må være fordi de andre to har delt deres på FB at de kan få så mange .... en anden teori er den at de har en skole eller lignend som arbejdsplds, og dermed 100 pcer til rådighed, MEN 100 er jo ikke mange, hvis der er mange der stemmer gennerelt.... Hov sikke en lang gang rod jeg fik skrevet - håber at du vinder , du fortjener det , som en af mine FB-venner skrev "Man kan da ikke lade en kaffeposekjole" vinde !!!!

   Slet
 8. Hej Helene.
  Jeg benytter lige chancen til at fortælle dig, at jeg følger din blog med stor glæde. Og din kreativitet er fantastisk. Jeg har selv startet en blog for nylig (krea amok) og håber, at jeg en dag kan gøre den lige så spændende at følge som din :-) .. Og jo, så har jeg selvfølgelig været inde og lægge et par stemmer på dine fletterier, det er jo også det, som ligger mit hjerte nærmest :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anja.
   Tusinde tak for din hilsen og dine stemmer :o) Det er altid dejligt at høre, at folk kan finde mine små projekter hist og her inspirerende. Jeg vil da lige smutte ind forbi din blog og kigge mig omkring :o)

   Slet

Send en kommentar