Rødglødende hæklenål

Hæklenålen er kommet på overarbejde og er pt. tilnærmelsesvis rødglødende. Sneen vælter ned og det blæser helt enormt. Bedstevennen og jeg lignede bogstavelig talt snemænd, da vi kom hjem fra dagens middagslufter.

Nu kan sneen heldigvis iagttages indefra mens hæklefabrikken genopstartes - der spyttes pt. fluesvampe ud. Fandt i går disse fine billeder. Desværre forstår jeg ikke en pind af de kinesiske!? forklaringer. Så jeg improviserede lige lidt selv :-)

Kommentarer

 1. Det har du da klaret rigtig fint at improvisere! Rigtig glædelig jul.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det slap jeg faktisk ret godt fra. Eller, jeg måtte pille op et par gange og forsøge en omgang igen. Men herudover :o)

   Glædelig jul retur!

   Slet
 2. Flot klaret! Den er rigtig sød :-)Glædelig jul.

  SvarSlet
 3. En glædelig jul til dig Helene :-)

  SvarSlet

Send en kommentar