Svenske skønheder

For snart længe siden var jeg heldig at få fat i en solgul Erik Kold bøtte med skriften 'kakor'. Lige siden har en matchende gul 'bullar' stået på ønskelisten. Herudover har jeg de fine kaffebøtter i mange farver efterhånden - men ikke den orange.

Så da Linda tilbød mig de to smukke dåser på vegne af sine forældre, var jeg lyn hurtigt til at takke ja :o) Siden da har det kriblet i mig for at få dem hjem til samlingen. Pga. eksamensprojektet har det dog taget lidt tid - men forleden dag fik jeg endelig fundet tid til at hentet dem. Og nu står de og pyntet så fint sammen.

Det er helt fantastisk, når nogle mennesker vælger at glæde andre på den måde. Det varmer utroligt og får mig til at trække på smilebåndet hver gang mit blik fanger dåserne på hylden. Tusinde, tusinde tak, Linda. Og tak til dine forældre ikke mindst :o)

Kommentarer

  1. Velbekomme!!!
    Jeg er rigtig glad for at de bringer lykke hjemme hos dig.

    SvarSlet
  2. Jeg har en bekendt som sælger en hel masse bøtter i brun.
    Også med de der skovleting til kaffen :)

    SvarSlet

Send en kommentar