Båndsalat & nytårsforsæt


I forbindelse med mine forberedelser af 'Året der gik 2012' - indlæggene, genopdagede jeg et tilnærmelsesvis fortrængt halvfærdigt fletteprojekt. Dette på trods af, at båndet faktisk har ligget i stykker som en grøn gang båndsalat midt på mit skrivebord.

Da jeg begyndte på båndet, var jeg helt forelsket i ideen. Men af en eller anden grund står båndet mig langt ud af halsen. Mon ikke mange af jer kender til det? Et blogindlæg afslører faktisk, at jeg allerede d. 3. oktober var færdig med den ene side af båndet. Over 3 måneder efter er jeg først ved at være klar til lynlåsen... Det må være sneglefart.

2013 byder på mit første eget hjem, og her skal bare ikke fyldes op med halvfærdige projekter. Så nu skal båndsalat blive til færdigt bånd, og andre halvfærdige projekter blive færdiggjort. Det føles jo fantastisk, når sådanne ting kan streget fra hjernens to-do liste.

Kommentarer

 1. Uh jeg synes ellers det er en fed ide med båndet, men kender det alt for godt med halvfærdige projekter det hænger en langt ud af halsen!! Held og lykke i det nye år, og dit eget første hjem :)

  - Michelle // www.stinkywinkysverden.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Du er simpelthen for sej til det fletteri og glæder mig meget til at skulle se indretningen af dit helt eget hjem lyder som et spændende nyt år for dig

  SvarSlet
 3. Er den fine bånd-pung til salg?
  Lyder spænende med nye boligprojekter!
  Godt nytår!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ikke endnu - men det skulle den gerne komme. Må tilstå, at jeg ikke er kommet videre med sammensyningen og isætning af lynlås. Den kommer til at ligge til 400,- + porto.

   Slet
 4. Godt gået med din bånd-pung og dit fremtidige virke.
  Med ønske om et godt år 2013.
  K.h. Lis

  SvarSlet
 5. Har du en opskrift på din båndpung

  SvarSlet

Send en kommentar