Æret være dens minde

Man skulle ikke tro det, men denne fine lyselilla Valash havde helt fem til sin død en hær af fjender... Storfamilien Borebille. Kære Valash stod desværre ikke til at redde - den bestod tilnærmelsesvis kun af savsmuld, da jeg fik forsøgt at redde den. Ære være dens minde!

Jagten på en lilla eller anden pastelfarvet efterfølger er hermed skudt i gang!

Kommentarer

 1. Jamen hvor tragisk. Det var da en grufuld død at få for så smuk en kasse. Jeg ønsker dig held og lykke i jagten på en ny. Vi sender vores dybeste medfølelse.
  Knuz fra Lina

  SvarSlet
 2. Svar
  1. Haha ja, må resterne hvile i fred :-)

   Slet
 3. Den er så fin :-)
  Jeg fandt selv en magen til sidste år i et gammelt hus på Ærø. Nu gemmer den en stak af mine sweatre:-)
  God påske til dig.
  Vh Maria

  SvarSlet
 4. Hvor ærgerligt for dig og garnet! Måske du denne gang skulle bevæge dig ud i noget plastik, eller er fy-fy!
  Venligst Vibeke

  SvarSlet
 5. Jeg har tre stk trækasser (en tyrkis str stor, en karrygul str lille og en koboltblå str stor) i mit kælderrum - jeg sælger gerne en eller flere hvis du selv kan hente i Vanløse.
  Jeg har også flere kilometer ubrugt chips-pose-folie stående som du kan få gratis til taskeflet eller andet kreativt
  Mvh Heidi

  SvarSlet
 6. Tusinde tak for tilbuddet Heidi. Den turkis kunne lige have været sagen, hvis den var størrelse lille som Valash. Karrygul og Koboltblå er nok lidt for mørke farver til, at det vil passe ind i mit hjørne. Desværre.

  SvarSlet
 7. Hejsa, har du set de "slidte" trækasser ala dem her, som fakta har i øjeblikket , de stod i min fakta i morges, men har ikke set ugens katalog så ved ikke om det er fra denne uge... Der står storage på dem, og så ligner de den på billede sådan godt og vel, så flere størrelser, men fik ikke kigget på prisen.... Men de er jo så ikke genbrug så ved ikke om det har interesse

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg visitter lige Fakta og kigger - tak for tippet :-)

   Slet
  2. Kunne ikke se dem i ugens katalog , så måske de var fra sidste uge , - må lige kigge på dem igen i morgen - hvis du ikke selv har fået fingre i nogen

   Slet
  3. Der er i hvert fald intet i den Fakta jeg har besøgt.

   Slet
  4. Jeg kiggede i dag , der er nogen kedelige grå hvide i "stor" størelse, så var der 1 enkelt lysegrøn i lille bitte størrelse, og een lys turkis i mellem ..... Mellem størrelsen er IKKE ret stor, vil gætte på a4 str i bunden, måske mindre.....

   Kan ikke finde prisen på dem - de stod i øvrigt sammen med nogen metal skamler i tilsvarende farver, så måske det er en form for serie

   Slet
  5. Ej, A4 lyder en anelse lille... Jeg må lige prøve at tjekke vores Fakta igen :-)

   Slet
 8. Du siger bare at de har dem i Diananlund, så må de jo kunne finde ud af
  hvad det er for nogen .....

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha... Teoretisk set ja. Men du skulle næsten hilse på "mit Faktapersonale". De er som regel en oplevelse for sig :-) Men det skal da helt sikkert forsøges!

   Slet
  2. Det tar kun 5 minutter at handle i fakta, men vi vil så gerne ha du bliver her lidt længere !!!!

   Slet
  3. Haha.. Den er fin! Tror aldrig jeg har klaret et køb i Fakta på 5 minutter. Altid er der kun en kasse åben med laaaaang kø og tekniske problemer. Omvendt er varerne tit og ofte billigere end eksempelvis Brugsen eller Bilka.

   Slet
  4. Flyt til en mindre by - haha - her er jeg ofte den eneste kunde

   Slet

Send en kommentar