Tilhører Frisco Ringsted


Mit loppeheld var virkelig ikke med mig i søndags. Imidlertid var jeg rigtig heldig mandag i stedet. De seneste år har jeg hver sommer lavet hyldeblomstsaft til eget forbrug - familien er ikke de store tilhængere. Saften er hver år røget på syltetøjsglas, hvilket hverken er kønt eller praktisk. Glassene slutter nemlig sjældent helt tæt, og de er dårlige at hælde af.

Højt på min ønskeliste har derfor siden forrige sommer stået gode gamle patentflasker med porcelænslåg, gummitætning og gerne lidt sjov reklame støbt ind i glasset. Og mandag lykkedes det mig så at opkøbe resterne af Frisco Ringsteds flaskesortiment :-)

Desværre var gummitætningerne ikke eksisterende eller total udtørrede, men en sød ekspedient i en lokal isenkram var mig behjælpelig med nye til bare få kroner stykket. Så vupti - nu er årets portion hyldeblomstsaft sikret!

Kommentarer

 1. Det er altid rart med genbrugsfund der kan indgå i hverdagen og gøre det lidt nemmere :o)

  SvarSlet
 2. Sikke et hyggeligt fund - De minder mig om da jeg var lille og min mor brugte den slags flasker når vi skulle på tur...

  SvarSlet
 3. Nej hvor er de fine - så mangler vi bare noget sommer :-)

  SvarSlet
 4. Skulle de skønne flasker smadre så skriver du fluks en mail til mig for jeg har en hel kasse af gamle sodavandsflasker liggende. Der er tilmed de gamle etiketter på.
  Knuz fra Lina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg huske - tusinde tak for tippet, Lina! :-)

   Slet
  2. Min mail adresse er: linahallund@msn.com. Så skriver du bare hvis du mangler eller hvis andre står og mangler.
   Jeg får de gamle snapseflasker af min søde nabo så skal man nemlig ikke gøre flaskerne rene. Spritten dræber effektivt alle bakterier. jeg bruger nogle af de gamle sodavandsflasker til at hælde hjemmelavet hindbæreddike og krydderolie på.
   God påske til dig søde Helene.
   Knuz fra Lina

   Slet
  3. Genialt med snapseflaskerne! :-) Og tak for mailen. Så finder jeg den nemt, hvis jeg eller andre står og mangler.

   Rigtig god påske til dig også, Lina :-)

   Slet
 5. Dejligt fund, for frisk hyldeblomstsaft - ja, det er da bare sommer og dejligt !

  SvarSlet
 6. Hvor kunne du købe gummi dutterne henne?

  SvarSlet
 7. Jeg må erklære mig svært jaloux. FANTASTISK loppefund.

  Http://regnbueabarnetvigga.blogspot.com

  SvarSlet

Send en kommentar