En søndag med loppefund

Om vinteren har søndage sådan en træt, nu starter vi i på en ny uge i morgen, man kan ikke være sent oppe fornemmelse hængende over sig. Men nu hvor solen skinner, man kan være ude i haven og loppemarkederne er i fuld gang igen, er søndag nærmest hele ugens højdepunkt. Sådan en hyggelig, vær sammen med familien dag, med havesysler, loppemarkeder og familiebesøg.

Denne søndag er ingen undtagelse. Jeg har haft min mor med på loppetur ud til en lille lokal idrætsforening. Foreningen er ved at sparre penge op til en sporthal, hvorfor de har arrangeret et fint loppemarked hvortil de har tømt dødsboer og hentet ting hjem. Sådanne steder er der som regel rigtig fine køb at gøre til rimelige priser.

I afdelingen med frasorterede varer i bedre stand fandt jeg de to små Lyngbyvaser her. Mit bud er, at de er den mindste størrelse i serien, for de er virkelig ikke så store. Men pynte, det kan de. Tænker at putte lidt små anemoner i dem, når skoven springer ud.

Selvom alle pengene går til et godt formål, plejer jeg at forhandle lidt om prisen, det synes jeg hører sådanne markeder til. Begge parter skulle jo gerne føle, at handlen har været fin. Her fik jeg forhandlet vaserne ind som en del af en større handel. Hvad jeg ellers fik købt med hjem skal jeg nok vise frem her en af dagene, når genstandende er færdigrengjort.

Må I alle få en rigtig dejlig søndag! :-)

Kommentarer

 1. Åh, heldige dig!! Jeg har loppe-abstinenser, og jeg er så træt af at male:(:(

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh nej åh nej... Fyrsten kunne ikke male med to pensler mens du liiige smuttede forbi et marked eller to?? :-) Ej, det går nok ikke, eller hvad?

   Slet
  2. Argh, han har nået at lave to terrasser, mens jeg har malet, så han er fredet:)

   Slet
  3. Tihi... Så må man få lov at tage på loppemarked og kigge på ting til dig?! :-)

   Slet
  4. Haha... Jeg turde nok heller ikke :-)

   Slet
 2. Det var da et godt køb og så oven i købet noget der også støtter et godt formål - det bliver da ikke meget bedre :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis. Man får helt klart lyst til at betale lidt mere for tingene når formålet er lokalt frem for en eller anden kræmmerkaj som scorer fortjenesten :-)

   Slet
 3. Du har været heldig :) Jeg støvsuger en hver genbrugsbutik og loppemarkeder efter Lyngbyvaserne (lige som alle andre boligentusiaster)... Der er kamp til stregen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er vi to. Jeg har dog aldrig mødt nogle fysisk før - kun drømt om det. Jeg hørte også en som spurgte efter vaserne, efter jeg selv havde købt mine to og smidt dem i rygsækken.

   Slet
 4. Åh heldige du, her er sjælden Lyngby vaser og sidst jeg fandt et par var prisen mange hundrede kroner ...

  SvarSlet
 5. Åh dit heldige asen;) Hvor store er de?
  KH Anne

  SvarSlet
 6. Omkring 7 centimeter høje :-)

  SvarSlet

Send en kommentar