En solbeskinnet fødselsdagMine hyacinter er ved at springe ud, mine tomatplanter spirer, morgenstunden bød på lækkert genbrugsguld og eksamensprojektet skrider fremad! Og når ja - så skinner solen fra en lyseblå skyfri himmel fordi min aller bedste ven på fire poter har 5 års fødselsdag :-)

Det er utroligt så meget man kan knytte sig til dyr. Lige pludselig fra den ene dag til den anden har de bare indtaget ens liv, som havde man altid haft dem. Lige pt. har jeg et par store våde brune øjne rettet mod min ryg - jeg kom vist til at love vennen min en rugbrødsmad med leverpostej til fødselsdagsfrokost. Og man skal holde, hvad man lover!

Så lever postej til hunden og jeg - på genskriv :-)

Kommentarer

 1. Tillykke med den firbenede ven <3

  SvarSlet
 2. Tillykke med hunden - ved hvordan det er at den bliver ens bedste ven og fortrolige. Elsker også min firbenede som altid er så glad og sød.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :-) Mangen til glad og trofast humørspreder findes ikke.

   Slet
 3. Hej Helene.
  Tillykke med din firbenede ven. Jeg har selv en på 3 år og ved, hvor knyttet man bliver.
  Iøvrigt tak for din mail-hjælp med at oprette links på hjemmesiden, det virker. Dejligt.
  Du er velkommen til at komme forbi min blog (krea amok) og være med i min første giveaway.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak, Anja. Dejligt at det virker :-)
   Jeg kigger lige forbi her en af dagene.

   Slet
 4. Stort tillykke med din firbenede ven - her er den firbenede en kat, men mindst ligeså elsket - hun bliver 8 år den 1. maj, så en vaske ægte "Majkat" ;)

  Kh Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak :-) Og tillykke på forskud med din Majkat.

   Slet
 5. Tillykke med din aller bedste ven på 4 poter, hvad hedder den? Her har vi katten Santa på snart 3 år.

  SvarSlet

Send en kommentar