Lækkert mandagskøb


I lang tid har jeg drømt om, at få hamstret lidt slidte gryder fra Cathrineholm sammen, for at kunne bruge dem som urtepotteskjulere i min vindueskarme. DBA gav pote sidste uge, hvor en grøn meget slidt og beskidt gryde var til salg. Skidtet fik den til at fremstå mørkegrøn, som billedet viser, er den i stedet lys grøn.

Den mest venlige sælger jeg til dato er stødt ind i på DBA tilbød endda, at jeg kunne afhente gryden tæt på min bopæl og få den for bare 100 kroner - super lækker service! Som om, at det ikke var nok, har det nu vist sig, at alle de maler- og kalkpletter som gjorde, at jeg fik gryden billigt, er gået af ved en grundig rengøring. Så nu er gryden SÅ fin :-)

Oven i hatten fik jeg gjort fine genbrugskøb af billigt og lækkert koralfarvet tykt bomuld i flere nuancer samt en samling brede lynlåse på vej til afhentningsstedet. Så kan ugen simpelthen ikke starte bedre!

Med ønsket om en herlig og solskinsrig mandag.

Kommentarer

 1. De tager sig godt ud på ræd og række :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også meget mere begejstret for udseendet af min vindueskarm, end jeg kan mindes, at jeg tidligere har været.

   Slet
 2. den er virkelig skøn i farven ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også oven ud begejstret for, at den viste sig at være lys grøn og ikke så mørk som på billedet :-)

   Slet
 3. Årh LÆKRE gryder fra Cathrineholm. SUPER fed ide at bruge dem til urtepotteskjulere i din vindueskarme.

  SvarSlet
 4. Det er f..... typisk dig Helene :-) Fedt fedt fedt!

  Kh. Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du nok lidt ret i :-) Jeg er født under en til tider ret heldig stjerne!

   Slet
 5. Svar
  1. I think that my lovely finding is quite awesome too :-)

   Slet

Send en kommentar